donderdag, oktober 17, 2013

kans op een lichte bui...

We zijn boodschappen gaan doen, naar Dadizele, Floralux en DupontZoo... Heerlijk weertje, net zoals ze beloofden.
Dan zijn we iets gaan eten, en naar huis...
Water gieten, een echte stortbui. We reden maar 70 per uur meer op de autosnelweg... En iets verder, toen ik op de gewone weg kwam, was het weer van dat, en reed ik maar 40 meer...
Lichte bui ?
Ja, mijn oren !

Maar enfin, die jaarlijkse boodschappen zijn ook weer gedaan... Een bloemstukje (kunstbloemen) voor op het graf van Koen, en een pot voor het graf van nonkel Julien en tanteke... (Dat zijn echte bloemen, maar nog maar in de knop, zodat ze juist goed zijn tegen allerheiligen...

De vergadering van gisteren is goed verlopen, alles is heel gemoedelijk gegaan, en voor iedere functie is er iemand, dus Ziekenzorg Mater-Welden-Volkegem gaat verder !


In Dadizele zijn we ook weer naar de Ambachtelijke Kaasmakerij geweest... Wij eten dolgraag kaas, en we doen er een goed werk mee, want "De winkelpoort" is niet zo maar een winkel ! Het is niet alleen aangesloten bij Wereldwinkel en Oxfam, het is in feite een instelling waar 75 sukkelaars nuttig werk verrichten. Een 35-tal verblijft er zelfs volledig.
En... het is ook nog lekkere, natuurlijke kaas ! Wat wil je meer ! (Te vinden in het kasteel in het park van Dadizele !)

En nu zit ik hier, steenstokkedoodversleten... met pijn.
Maar ja, we hebben dan ook heel wat gewinkeld (ook voor Crea !!!)
Buiten is het eindelijk weer wat gestopt met water-gieten ... en kijk, je ziet zelfs flarden blauw tussen de grote zwarte, dreigende wolken.

Ik ga stoppen, te veel pijn

tot de volgende ?

Geen opmerkingen: