zaterdag, april 13, 2013

heerlijk !

Ik vind het heerlijk ! Vandaag waren er reclamaties in de grote zaal waar de rommelmarkt was, omdat... het te warm was !
In mijn wagen heb ik de verwarming uitgezet, en zelfs het raam op een klein kiertje gezet !
Heerlijk !
De zon schijnt en alles ziet er veel mooier uit, en straks gaan we weer overal naar de buiten-markten... De lente is er !
Minder is dat er weer bijna een meute wielerterroristen tegen mijn wagen reden, op de volle breedte van de weg uit de bocht komen in de holle weg !
Wijs, man, wijs !
Ik rij nu weer met mijn duim op mijn toeter, en voor iedere bocht claxonneer ik eventjes... Ze reclameren dan wel vol verontwaardiging dat ze niet hinderen, maar als ik het niet doe, dan riskeer ik builen in mijn auto...
Ook de boeren hebben hun nest verlaten, en bezorgen je het onuitsprekelijk genoegen dat je 11 (elf !!!) kilometer achter hen aan moogt rijden. Nee, voorbijsteken is er op onze mooie krinkeldekronkel wegen niet bij...

Maar de zon schijnt !

En morgen gaan we, als alles meezit, voor de eerste keer dit jaar naar een rommelmarkt buiten. Ze geven meer dan 20 graden warmte !!!

Laat ons nu hopen dat we dit jaar wat meer goed weer hebben dan vorig jaar ! Na dat slechte jaar en de archi-slechte winter mag dat wel eens !

Je ziet het ! De zon is er, en ik herleef !
Het zijn echt niet alleen de bloempjes en de bijtjes, de boeren en de wielerterroristen die de zon ruiken en zich manifesteren in het Licht, ik doe het ook. Weliswaar veel voorzichtiger, veel kalmer en rustiger, maar ik ben er !
We hebben ook de eerste zwaluw zien vliegen over ons huis...

Ik moet echt beginnen aan die onderlijntjes voor Marnic, want straks heeft ook hij de zon gezien, en wil hij gaan vissen...

En weet je, in mijn miniserre, die binnen op de vensterbank staat, zijn de eerste hemerocallis al uit het zaad te voorschijn gekomen... Tere groen sprietjes, die hopelijk straks prachtige bloemen geven (of bloeien ze pas het tweede jaar ?)

Ik ga stoppen, eens mijn neus buiten steken, en kijken in de tuin wat er al allemaal weer teken van leven geeft...

tot de volgende ?

Geen opmerkingen: