woensdag, oktober 06, 2010

Lady Gaga trouwt met kerst

Lady Gaga showImage by A Hermida via FlickrTja, de meeste vrouwen trouwen met een man, sommigen met een vrouw, maar als je gaga bent, waarom zou je dan niet trouwen met kerst?
Persoonlijk zou ik geopteerd hebben voor sinterklaas, daar zit nog een man in, weliswaar goed verpakt, maar toch, maar kerst??? Hooguit een versgeborene
en dan spreken ze van de kerk...
Héhé, kijk dat vind ik nu heerlijk zie, van die gekke krantentitels, waarbij mijn fantasie meteen op hol slaat.
Ik weet het, er zit iets absurds in mijn fantasie, maar dat vind ik net zo leuk. Het moet niet allemaal ernst zijn, liefst niet, er lopen er akl genoeg rond met sjagrijnige gezichten, laat ons maar eens grinniken en lachen en schateren, da's véél gezonderderder !
Straks ga ik met Monique de 160 fleecedekentjes gaan ophalen naar Ronse. Ik heb mijn wagen zo goed mogelijk leeg gemaakt, want ik vrees dat dat een verschrikkelijke hoop zal zijn. En hoop doet wel leven, maar daarom krijg je het nog niet in je auto. Hopelijk zitten die dingen in dozen van een formaat die in mijn auto kunnen, en gelukkig rij ik met een Combo, daar is ruimte zat...maar toch...
Monique gaat mee om te betalen, want zij houdt blijkbaar de kas van Ziekenzorg bij. Ze doet dit al jaren, tot volle tevredenheid van iedereen. Binnen een paar weken gaan we dan weer koeken verkopen over heel de parochie. Om de kas weer te spijzen, na de aderlating aan dekentjes. Er komt heel wat bij kijken om zo'n werking in gang te houden. Monique zat al eens te stoken of ik haar niet wou opvolgen, maar ik heb bedankt. Ik heb genoeg bestuurswerking gedaan tijdens mijn beroep, en ik moet eerlijk zeggen dat ik daar helemaal geen ambitie en geen lust meer toe heb. Laat dat maar doen door anderen, die met vers enthousiasme dat kunnen en willen aanpakken. Ik heb er helemaal geen trek in. Bovendien heb ik het al zo verschrikkelijk druk met alle bezigheden, dat ik dat er niet eens meer bij kan pakken, tenzij ik andere dingen zou laten vallen. En dat zijn dingen die ik graag doe, die mij zo bezig houden, dat ik mijn rug niet of veel minder voel. Een bestuurswerking doen, dat is juist andersom, daar moet je weer alle aandacht aan wijden, moet je weer oppassen hoe je deze en gene aanpakt, en duik ik weer midden in de stress...nee, bedankt. Laat mij maar rustig met draagbare pijn.
ik ga stoppen, straks winkelen... een hele auto vol dekentjes
djudedju
we zullen nogal zweten
tot de volgende ?
Enhanced by Zemanta

1 opmerking:

Tiens Mevissen zei

Gelijk heb je Toon, laat de bestuurszaken maar aan anderen; ik heb dezelfde ervaringen en doe het ook niet meer.
Kort geleden vroeg ik een nieuwbakken schepen hoe hij dat vond, schepen zijn.
Dit is zijn antwoord: de tenen van sommigen zijn zo lang dat ze degene die tegenover hen zit ermee kunnen kietelen...
En dan te weten dat de tafels daar in het rond staan.