zaterdag, december 05, 2009

Pauwels... nog maar eens

{{nl}}Ingangsgebouw Flanders Expo. {{en}}Entra...Image via Wikipedia

Vandaag was het rommelmarkt te Gent, Flanders expo...en daar staat Marc Pauwels, de man van de stambomen kaartjes te controleren... een gedroomde gelegenheid om hem eens "in den vleze" te ontmoeten.
Toen wij daar eindelijk de file voorbij waren om kaartjes te bekomen, blonk Marc uit door zijn afwezigheid. Zijn vervanger zei dat hij eventjes gaan opwarmen was. Bij een tweede keer vragen bleek hij ergens naar de cafetaria te zijn... Goed, dan zien we hem straks wel...
En ja hoor, toen wij twee rijen afgewandeld waren, zagen wij hem staan. Erg veel babbelen konden we niet, want het was druk druk druk... Maar we hebben toch kennis gemaakt, en een en ander vernomen van zijn speurwerk. (Liever hij dan ik...)

We hebben afgesproken dat hij bij gelegenheid eens langs komt, als hij nog eens in de streek is om speurwerk te doen... Dan gaan we meer tijd hebben om gemeenschappelijke kennissen te zoeken, en nog wat meer gegevens uit te wisselen indien mogelijk.

Wat de rommelmarkt betreft, het was een mooie markt, maar we vonden niets van onze gading, maar dat is niet erg, we houden gewoon van het snuffelen in al die dingen. Daar hebben we genoeg aan. En dat pauwelke, dat was een dikke bonus, een surplus om de markt nog wat leuker te maken voor ons.

Ik zeg wel pauwelke, maar je kunt dat "ke" rustig weglaten, het is geen klein manneke, eerder een kloeke beer, en ook met een baard.

Toen we buiten kwamen van de markt, was het aan het regenen, gieten...en heel de baan reden we in de regen. Thuis zagen we dat het hier ook weer erg moet geweest zijn, want het water stond weer tot aan de dorpel van de achterdeur. De natuur herstelt zich zelf, deze zomer wat te droog om normaal te zijn, nu veel te nat... Maar als ik mag kiezen... geef mij maar een mooie zomer met veel licht, veel zon, veel kleur en veel visdagen...

Morgen gaan we in de voormiddag mee met Luc (vis) naar een grote vogeltentoonstelling. Dat is ook altijd mooi om eens te bezoeken. Dus, morgen weer later naar uw blog zoeken! En woensdag moet ik naar de garage en naar de keuring, dus ook dan weer later bloggen...

Ik ga maar stoppen, ik moet gaan eten, de chef roept...

tot de volgende ?

Reblog this post [with Zemanta]

Geen opmerkingen: