donderdag, december 18, 2008

't 'ospitoal

Vanmorgen ben ik met ons Veerle naar 't hospitaal gereden. Poot in de plaaster ! Enkel gebroken. Gelukkig een mooie breuk en er was niets verschoven...
Gisteren vond ze het nodig om een kerstboom te versieren...En om er bovenaan ook wat slingers op te draperen kroop ze eventjes op de zetel... en boem er weer af ook...
De huisdokter is langsgeweest, en ze moest vanmorgen foto's laten nemen. Verdict: gebroken !
Zaterdag zou ze een verjaardagsfeestje geven voor de tweeling...alles aflassen maar, uitgesteld sine diae...

Heel het hospitaal zijn ze aan 't vernieuwen, de spoed is nog niet aan de beurt.
Waar ze de foto's nemen ook nog niet.
In de gipskamer kreeg ik een krukje om op te "zitten", en in de wachtplaats van de foto's staan banken... Ik wist niet meer hoe me te houden. Ik was van plan om iets te zeggen, maar wat helpt het... Ik heb mijn ziel in lijdzaamheid bezeten (min of meer...)

Daardoor ben ik dus veel later metmijn blog, en ik moet zeggen, ik heb er niet veel inspiratie voor ook. Ik ben heel uit mijn gewone doen. Kinders hé Mette !

Voor het kerstfeest bij Bart gaan we ook moeten een oplossing zoeken, maar Bart zal dat wel kunnen opvangen en zijn zus en co komen halen. (Ik heb ondertussen eens met hem gebeld, en 't is al in de saccoche).

We gaan moeder de eerste dagen wel wat zien over en weer lopen... Hopelijk valt ze niet, anders is heel 't spel om zepe. djudedju.

De kinderen zullen wel niet gelukkig zijn dat hun feestje uitgesteld moet worden, maar daar is helaas niets aan te doen. 't Is nu eenmaal zo.

Voila, sorry, maar ik ga voor één keer me beperken tot dit nieuws "Heet van de naald"...

tot de volgende ? Oh ja, morgen gaan we naar de boekenbeurs in Gent, dus 't zit er in dat mijn blog weer laat is, en wie weet weer heel beknopt. Maar ik moet wel gaan, want we moeten nog de nieuwjaarsgeschenkjes voor een deel gaan bijhalen...

Geen opmerkingen: