maandag, juli 28, 2008

Maïsweer

Heel de nacht heeft het weer geregend ! Niet gestaag, maar iedere keer ik wakker werd, hoorde ik de dikke druppels vallen op de plastictuintafel op het terras...
Blijkbaar is dat het ideale weer voor de maïs, want er is weer een meter (min of meer, eerwaarde vader) bijgegroeid ! En nu nog, iedere keer ik weer naar buiten poog te kijken zie ik een groeiende groene muur die dreigt ons te overspoelen.
Nog nooits zo'n grote maïs gezien ! djudedju !
Kijk, anders zou ik u het mooie zomerse landschap kunnen beschrijven, dat zich laaft aan de warme zomerbui...nu ? noppes, maïs !
Hopelijk is de groei nu teneinde, de pluimen staan er reeds op. Maar ochgot, 't is nu toch al te laat, er is geen wereld meer voorbij de maïsmuur... alles weg, verschwunden. Loos weg meegeklauwd.
Straks, als ze met die mastodontmachine de maïs zullen weghalen, 't zij verhakselen, 't zij oogsten, dan zal daar alleen een groot gat resten, waar vroeger de wereld lag.
Het gebrom en gekreun van de machine zal als het geluid van de trompetten zijn die het einde van deze wereld aankondigen, gezeten op het grauwe paard uit het oosten.
's Anderendaags zullen de zwarte vogels landen om hun festijn te houden, alleen betwist door de venijnige ratten.

De symbolen der pestilentie zullen ook weer verdwijnen, en dan rest er alleen een troosteloos veld, met grauwe plassen waar de machine diepe groeven heeft gemaakt, zwart water dat stille stinkt. Het is alleen de maïs die nu nog een schijn van leven ophoudt, maar in feite is de dood er nu al aan 't rondwareren... De maïs verhaast het proces nog en onthoudt aan het weinig nog levende in de bodem het water dat leven zou kunnen brengen. Dode aarde, rondom rond ons. Alle leven is er uit geperst. Mocht men er enkele jaren respijt aan geven, dan zou uit de kleine eilandjes waar nog leven in zit, het leven weer deze gebieden kunnen koloniseren, maar dat respijt krijgen ze niet, en in een wanhopige poging het dode veld nog vrucht te doen dragen strooit de boer steeds meer meststoffen en verzilt de grond steeds meer en meer en meer en meer..........................

Men heeft vol verbijstering vastgesteld dat ons fruit en onze vruchten steeds minder en minder vitaminen en bouwstoffen bevatten, steeds meer en meer verandert alles in een soort waterig niets. Nu heeft men ook vastgesteld dat salmonella, dank zij de genmanipulatie, zich ook bevindt in tomaten en broccoli... Als het in ons vlees zit, dan wordt de salmonella voor het grootste gedeelte vernietigd door het bakproces, maar tomaten eten we meestal rauw! Bovendien is het salmonella van de St Paulvariëteit, een van de gevaarlijkste !

Waar zijn we mee bezig ? Oh, jij koopt geen gengemanipuleerd voedsel ? Ben je dat wel zeker ? Weet je dat sommige proefvelden gewoon midden in de andere velden staan ? Dat kruisbestuiving in veel gevallen al lang gebeurd is ? Dat één van de redenen dat de bijen aan het uitsterven zijn zijn, mede veroorzaakt wordt door deze zelfgeschapen planten en hun kruisingen?
Dat er steeds minder en minder planten zijn waarvan we echt zeker weten dat ze niet gemanipuleerd zijn ?
En dat deze dan nog niet veilig zijn, want al ons water, ook ons geroemde drinkwater uit de veilige kraan bevat minstens meer dan 20 scheikundige stoffen die er niet in thuis horen, medicamenten... Dat er rivieren zijn waar alle vissen plots vrouwtjes werden, en waar dus binnen enkele jaren geen vis meer zal zitten, vermits er geen voortplanting meer is...Reden, in al het water van onze aardkloot zit de pil.... Mannen zullen steeds meer vervrouwelijken ! (Wordt clonen nog de enige manier om voortplanting te kennen ?)

Komen de volgende generaties allemaal uit het labo ? En wat zullen ze er daar voor criteria in stoppen ? Maken ze allemaal soldaatjes ? Of allemaal brave werkers bij wie de drang om ook nog wat te leven niet is ingebouwd ? en een elitaire bovenlaag ?

Laat ik maar al stoppen met doemdenken, ook al moet ik er echt niet veel voor denken, het staat allemaal al voor onze deur... Laat ons wat denken aan het goede nieuws !

Niet alleen is er een nieuw boek verschenen waarin men duidelijk bewijst dat Bush bewust en beredeneerd zijn natie en de wereld heeft wijsgemaakt dat Irak een gevaar voor de mensheid was, er zijn ook de steeds groeiende pakken bewijzen dat 11 september op zijn minst vooraf geweten was, en is het steeds duidelijker dat men het heeft laten gebeuren, om een mogelijkheid te scheppen een eindeloze oorlog te voeren tegen een onzichtbare vijand... maar, en dat is het goede nieuws, eindelijk heeft men officiëel de impeachment, het schandelijk aftreden van Bush gevraagd, en niet door een senator, maar door een heel pak, op basis van het feit dat hij een massamoordenaar is !
Blijkbaar zitten zelfs in Amerika nog mensen die redeneren en durven spreken !
Wat erg is, heel , hééél erg is, dat is dat geen enkele radiozender, geen enkele televisiezender, dit ook maar de moeite vond om het te melden !
Met andere woorden de macht van die gore bende reikt ver, heel ver !
Niet in Nederland, niet in België, en bij mijn weten nergens in het "vrije" westen, werd dit bericht uitgezonden...
Moet je nog meer bewijzen hebben om vast te stellen dat ze allemaal, maar dan ook allemaal aan het zelfde zeel trekken ? Dat ze allemaal heel blij zijn met "de terroristen", dat ze allemaal heel blij zijn met de oorlog zonder einde, met de wapenproductie, met het middel vooral om de gewone mens steeds meer te beteugelen, steeds meer in de gaten te houden, steeds meer in een ijzeren vuist te houden ! Nog meer camera's, nog meer controlemaatregelen, bij iedereen een chip inplanten, iedereen in de grote computer van big brother, en dan doel ik niet op het idiote spelletje waarmee de tv-zenders ons bewust hebben geleerd dat het allemaal heel onschuldig is, een spelletje....

Wist je dat in Europa, in de nieuwe grondwet van Europa, de deur weer is opengezet voor het uitvoeren van de doodstraf ? Nee ? Toch is het zo ! Het staat er letterlijk in ! Iedere staat heeft en houdt de mogelijkheid tot het invoeren van de doodstraf ! Oh, je voelt je dan veilig, je weet dat in Ons Landje het niet zo'n vaart zal lopen ? Ben je daar heel zeker in ? Zie je dan niet wat er in de laatste 10 jaar al allemaal is ingevoerd die je vrijheden deerlijk beknotten ?

Gehoord dat we volop bezig zijn aan een overkoepelende legermacht, een overkoepelende politiemacht ? Welke wetgeving, van welk land van de Europese gemeenschap zullen die afdwingen?

Het is nog steeds aan het regenen.
Misschien kun je even buitengaan, misschien zal het koude water je wekken, als ik het niet kan. Maar het is hoog tijd dat we met zijn allen wakker worden. Het is hoog tijd dat men niet ons allen voortdurend bewaakt en in de gaten houdt, maar degenen die moeten gevolgd worden... als er dan al zijn ... Wist je dat al je telefoongesprekken, ja, ook de jouwe, al je e-mailtjes, je sms-jes en noem maar op, bewaard blijven ? Oh ja, ze geven ons de garantie dat ze er niets mee doen, tenzij mocht het nodig blijken bij misdaden... Garantie ? Wie garandeerd dat ? Degenen die ze opslaan ? Degenen die ons nu al overal bekijken via camera's ? Stel dat X een misdaad begaat, dan zal men al zijn telefoontjes,smsjes, mailtjes checken... Jij hebt ooit eens naar hem getelefoneerd, of hij naar jou, dus worden ook al jou gegevens gecheckt, en de gegevens van degenen die met jou... en heel ons land wordt dus "in het kader van het onderzoek naar een misdaad" gecontroleerd. Leuk hé ! Heb jij niet ooit gezegd dat ze dendiene of degene beter aan de hoogste boom zouden opknopen ? Verdacht ! Hoogst verdacht !
Vrijheid ! een heerlijk begrip...
Oh ja, denk niet dat je beter in het vervolg naar de betrokkene kunt toegaan om het rechtstreeks in zijn oor te zeggen, want daarvoor gaan ze ons een chip inplanten, dan kunnen ze zien waar je heen gaat en ging, en bij wie je stond, zat of...lag...

Allemaal om ons te beschermen tegen de terroristen !

tot de volgende ?

Geen opmerkingen: