maandag, februari 04, 2008

alsmaar raarderder

Je zult je wel herinneren dat ik enkele dagen geleden verwees naar die bizarre site Niburu.nl ? Welnu, van daar uit vertrokken kom ik op steeds gekkere dingen terecht ! Grenswetenschappen,Bizarre reeks toevallen...let op, dat zijn namen van sites, waar op men bloedernstig allerlei rare dingen vertelt... In een heleboel van die bizarre dingen linkt men dat aan dingen die je wel weet of al wel eens hoorde of las, om zo de geloofwaardigheid van die zaken te verstevigen (????).
't Zal wel aan mij liggen, maar ik heb al altijd interesse gehad voor die soorten van dingen. Indertijd las ik ook met veel genoegen Von Däniken en zijn verklaringen over rare dingen die hij vaststelde, en waar inderdaad de wetenschap geen of geen afdoend antwoord op heeft... Von Däniken vond zijn oplossing bij de groene marsmannetjes, op deze sites zijn er nog raarderdere verklaringen, die toch ook wel weer gelinkt worden aan de buitenaardsen...

Ik hou van die rare gedachtenkronkels. Wellicht heeft dat ook te maken met de enorme hoeveelheid boeken die ik al gelezen heb en nog lees, en dat heeft gemaakt dat niets fantasierijks mij vreemd is... In ieder geval vind ik daar in dan ook weer een kans om weg te dromen in die bizarre situaties. Alhoewel, bizar ? Vannacht lag ik te denken aan die dingen... Stel dat er hier eens zo'n ufo landt, en er stappen rare knaloranje wezens uit op vier benen en met vier armen... Hoe zouden de mensen daar op reageren ???
Slecht natuurlijk !
Geen twijfel aan !
Waarom ik dat denk ? Niet moeilijk, we hebben al vooroordelen tegen normaal gevormde mensen van wie de kleur iets of wat afwijkt, hoe zouden we ooit die knaloranje peetjes en meetjes aanvaarden ? In de veronderstelling dat daar ook twee geslachten zijn...want dat zou ook kunnen natuurlijk, dat er daar meerdere of maar één geslacht is...
Of zouden die wezens allemaal min of meer op mensen lijken, zoals we zien in startrek en aanverwante filmpjes ?
Er zijn geleerden (?) die zeggen dat dit wel meer dan toevallig zou zijn, maar er zijn ook geleerden (weer ??) die zeggen dat dit heel waarschijnlijk is, omdat je in bijna alle oude overleveringen (veelal opgenomen in boeken aan het geloof geliëerd) ziet dat de "goden" zich vermengden met de mensen der aarde... (Ook in onze bijbel te lezen, en de kinderen daarvan waren reuzen Enak genoemd)
Je ziet, ik heb heel aandachtig Von Däniken en co gelezen hé ? En ja hoor, die teksten zijn er inderdaad !

Vind je het ook niet leuk om lezen ? Ikke wel ! en ze geven metéén de oplossing aan alles en nog wat van al hetgeen wij (en de geleerde professoren)niet kunnen verklaren.

Als je ook graag ligt te grasduinen in al die rare dinges, ik heb je de weg gewezen...

Vanmorgen al mijn kwampjoeterwerk moeten onderbreken om naar de winkel te gaan... Het is weer een congé voor de kadeeën, dus moeten wij de opvang doen... Veerle moet vanmiddag beginnen werken, dus vanaf 11.30 uur ongeveer zullen ze hier zitten...de huiskamer zal weer gevuld zijn met de geluiden van Nickelodeon en consorten... Ik zie graag tekenfilms, maar niet die rare dingen die ze tegenwoordig heelderdagen vertonen op die rare posten... Je ziet het hé, vandaag den dag lijk ik opgenomen in een rare wereld...Bovendien maken die levendige sponzen ook nog eens rare geluiden. tju toch!

Hé, heb je het ook al gezien ? De dagen zijn al weer serieus aan 't lengen ! Gisterenmorgen om kwart over acht trok ik het rolluik van de badkamer op, en het was al licht ! Een paar weken terug was het op dat uur nog hellestekedonker ! De zomer komt terug ! We voelen het nog niet, maar we beginnen het al te zien ! Hopelijk hebben we dit jaar weer geen moesson-zomer (ik schreef bijna zomper...) zoals vorig jaar. Je weet, ik hou van gaan vissen, en dat is maar te doen als het een beetje redelijk weer is ! Eén, ik moet de medewerking hebben van Luc om aan het viswater te geraken met al mijn boel, twéé, we zijn alletwee niet geneigd te gaan vissen in de regen... Drie, het moet ook nog passen in onze kalender... Niet dat ik veel belet ben, maar Luc is goddank nog gezond, en profiteert van de mogelijkheden die een gezonde gepensioneerde vandaag de dag heeft. (Hij heeft dik gelijk!) Dus is hij wel eens niet thuis, en vervalt de visdag...
Dat doet er mij op denken ! Ik ga hoognodig eens al mijn lijntjes en gerief moeten nakijken en zonodig in orde stellen. Weeral werk !
De pijn blijft aan de hoge kant... Ik mag niets doen of ik moet innerlijk op mijn tanden bijten... Bovendien begin ik nu ook nog meer en meer last te hebben van mijn knie... De trap opgaan was al moeilijk, nu komt daar nog die knie bij ook. De specialist heeft mij al gezegd dat ik met sterke arthrose op mijn knie zit...Ik ga weer eens dat product moeten halen, dat verzacht toch ietske...
Voila, dat is het weer voor vandaag...
tot de volgende ??

Geen opmerkingen: