zaterdag, januari 26, 2008

schmerzen, mal, pijn 't doet zeer

Vanmorgen toen ik me stond te wassen had ik al pijn, maar 't is zaterdag, dus uitgangsdag. Er is een mooie markt in Flanders expo (Mocht je er heen gaan, pas op ! Ze zijn daar alles ondersteboven aan 't keren om dat spel van Ikea daar te zetten !)
We hebben er rustig gewandeld en gekeken, en halverwege gestopt om iets te gaan drinken, maar vooral om te gaan zitten, want echt eens rustig iets savoureren is er voor ons niet meer bij...Cloa light is zowat de enige optie die er nog rest.
Op dat moment had ik al heel wat last van uitstralingen, maar eens zitten brengt gewoonlijk wat soelaas...gewoonlijk, nu niet dus, in tegendeel !
Zelfs nu nog gaat het niet over, en verrek ik van't zeer, mijn been voelt zo mottig dat ik mijn rug niet meer voel...als je snapt wat dat wil zeggen.
Maar ja, u hebt er niets aan als ik hier zit te jeremiaden.

Ik heb op de rommelmarkt een (één) borstel gekocht. Er stond voor de eerste keer een chinees of toch iets uit die familie, met heelder massa's tekengerei !
Ik heb er na goed kijken en proberen een borstel gekocht om te tekenen. Die man had daar dingen die ik nog nooit heb gezien, een soort vulpen met een soft-plastic punt, waarmee je heel lang kon tekenen en het zag er uit als getekend met een penseel.

Ik heb bewust niet gekeken naar de boeken. Ik heb er nog een hele voorraad om te lezen, en ik heb er nu al zo veel dat ik ze niet meer in mijn kasten krijg. Ik beperk me nu (hoe moeilijk ook) tot speciale dingen, zoals laatst met het boek over schepen.

In het terugkeren van de markt zijn we nog gestopt om vlug wat te winkelen, en het was dik één uur als we aan tafel zaten. Voila, ik ga stoppen...'t gaat niet, teveel pijn.
tot de volgende ?

Geen opmerkingen: