vrijdag, december 14, 2007

drukdrukdruk pijnpijnpijn pijndruk drukpijn

Gisterenavond een telefoontje van Veerle (ze woont zeker 25 meter van ons)om te vragen of de kinderen bij ons konden vanaf 14 uur, ze moest gaan solliciteren. Ja zeker...
Dus vanmorgen vroeg naar Gent naar de boekenbeurs, in plaats van rustig vlug vlug, pijn pijn...bovendien zullen we nu moeten morgen naar tanteke gaan ipv vandaag...
Gelukkig hebben we alle cadeautjes die we moesten hebben ook daadwerkelijk gevonden op de boekenbeurs...maw...iedereen zal op een of andere manier met boek of papierwaren begiftigd worden... Tenminste iedereen op ons lijstje, en de petekinders en of kleinkinders (dat zijn zowat dezelfden...)

Mijn aquarium staat er schitterend bij. oef.

Buiten is het weer strontweer... Grijs grauw en kou.
Op de parking in Flanders expo hadden we een meevallertje, normaal moesten we heel ver gaan staan, maar met mijn parkeerkaart mocht ik door de afsluiting naar de parking vlak voor de deur van de beurs... Meestal krijg ik wel een plaatsje wat dichter dan de anderen, maar zo dicht hebben we het nog nooit gekregen.. Nog een geluk, want ik kon bijna kruipen ipv te gaan. En we hadden dan nog een pauze ingelast in de bar, om wat te herstellen.

Ik zie tot op heden geen speciale dingen staan op mijn kalender voor volgende week...Gelukkig maar, want ik zal wat rust nodig hebben om weer op mijn positieven te geraken.

Met Anny gaat het steeds beter, hopelijk gaat het zo verder, en kunnen we met de verdere vermindering van de medicamenten doorgaan, zonder een herval. Ik vermoed dat de suiker het gevaarlijkste zal zijn, want daar neemt ze nu eigenlijk geen medicatie voor. Als het dieet niet afdoende is, dan zullen we dit wellicht gewaarworden op een minder aangename manier.

Hetgene dat Anny het ergste vindt, is als we ergens iets gaan eten of drinken. Er zijn blijkbaar maar weinig cafés of restaurants die wat keuze hebben in de suikervrije drankjes...Meestal heb je de keuze tussen water en colalight...en dat zijn nu precies niet de lievelingsdrankjes van Anny. We hebben thuis een heel assortiment dergelijke drankjes (we zitten in de testfase) waarvan er al een paar goedgekeurd zijn. Bovendien hebben we in la douce France enkele soorten suikervrije en alcoholvrije aperitiefjes gevonden...Waarom hebben ze dat hier niet ? en in de restaurants en cafés ??? De enige café waar we wat meer keuze hebben gevonden tot op heden is bij Pallieter, waar de zoon ook suikerpatiënt is... Gelukkig is Anny niet echt een zoetekauw, maar toch, als iets niet mag, dan juist heb je goesting hé.

Ik heb in de boekenbeurs natuurlijk ook wel een paar boeken gevonden voor bibi...Nu ja, ik heb niet veel boeken hé , en ik mag toch ook iets hebben hé...
Voila, ik ga stoppen, teveel pijn...
tot de volgende ?

Geen opmerkingen: