donderdag, november 01, 2007

early in the morning...

Om 6 uur zat ik al aan mijne kwampjoeter...
Dat komt zo: Je zag dat ik gisteren heel plots mijn blog heb beëindigt, dat komt omdat Anny gisteren plots weer, zonder enige oorzaak, is gevallen. Nu echter wat ernstiger, want ze moet tegen de rand van de deur zijn gevallen, en heeft een open wonde van zo'n 3 cm van haar wenkbrauw naar omhoog...en bloeden !
Ik heb natuurlijk onmiddellijk de dokter weer doen komen, die heeft haar verzorgd, maar we moesten onmiddellijk naar de spoed, en Anny moest terdege onderzocht worden, de reden van haar plotse bewustzijnsverlies moet gevonden worden, en zo mogelijk moet er iets aan gedaan worden. Anny is dus in de kliniek in Ronse moeten blijven, vermoedelijk voor een dag of 3, 4, om haar terdege te kunnen onderzoeken.

Vannacht was er met Sloeber, de poedel (oorspronkelijk van Veerle, maar met de scheiding hier beland) geen kot te houden. Heel de nacht zat hij te draaien en te keren, zacht te janken, en vanmorgen rond 4 uur heeft hij dan ook nog overgegeven, en mocht ik de boel opkuisen. Ik moest daarvoor ook zijn kussen uit zijn mand halen, en daar ik de reserves niet weet zitten, moest hij het maar zonder kussen stellen.(Ik kan moeilijk 's nachts heel mijn kot afzoeken, de buren moeten niet wakker liggen omdat ik niet kan slapen) Hij kroop dan in de mand van Bobbie en bobbie ging op het tapijt liggen. Maar het gejank en gedraai en gekeer bleef duren, en ik ben maar opgestaan...Misschien moest hij eens buiten ? Niets van...Ook hier zit hij nu nog ambetant te doen. Hij mist duidelijk zijn vrouwtje. Ik had al gemerkt dat hij bijna niets heeft gegeten, en ook nu bekijkt hij zijn etensbak nog niet. Hij zal er toch moeten aan wennen.

Een geluk dat het beest al wat verbeterd is bij in het begin dat hij hier was! Het beestje had zoveel slagen en stampen gekregen van de ex, dat hij alle mannen wantrouwde, en ook naar mij zat te grollen en te grauwen. Gelukkig is dat stadium voorbij, maar het is dus nog altijd zo dat zijn vrouwtje zijn baas is, niet ik. Bij Bobbie is dat gek genoeg netjes andersom.

Ik hoop dat Anny vannacht beter heeft geslapen dan ik. Natuurlijk, met al die commotie had ik gisteren al veel pijn, en ben zodra Anny naar een kamer mocht, vertrokken naar huis om mijn pillen te nemen + nog een bijkomende pijnstiller. Nadien ben ik terug naar haar geweest met wat benodigdheden. Ze kwam net terug van een paar onderzoeken, waar nog niets bij is ontdekt.

Ze had een kamer alleen gevraagd, maar blijkbaar waren er gene, ze ligt in een kamer van twee. Persoonlijk heb ik dat liever, maar Anny ligt liever alleen...

Vanmiddag gaat Veerle voor mij eten klaarmaken, en ze zullen allemaal hier eten. Gisteren heeft Veerle al gekuist. Ik heb ook Caroline afgebeld, die zou gisteren namiddag langskomen met een pot voor op Koen's graf, en wij hebben er hier een voor op Patrick's graf. Ik heb nu gezegd dat ze haar pot maar moet beschouwen als van ons, en wij gaan hetzelfde doen met de pot die voor Patrick bestemd was, en die bij Koen zetten. Ze zal dan later eens op bezoek komen, als de situatie hier opgeklaard is.

Voila, nu weet je alle nieuws...
tot de volgende ?

Geen opmerkingen: