zaterdag, juli 07, 2007

Veranda

Vanmorgen is Fré begonnen aan het dekken van de veranda...Ik ben er bij geweest vanaf het begin om te zorgen dat hij juist en recht kon werken. Bijna bij iedere plaat heb ik moeten zeggen hoe het juist moest zijn, om een of andere reden ziet hij niet of de golven gelijk lopen bij elkaar overlappende platen. Hij heeft nog nooit zo iets gedaan, en het gaat steeds beter, wij hebben ook moeten leren...Hij dus ook hé, maar de pijn is erg, heel de nacht al wakker gelegen, en nu nog wat daar gaan bijstaan en al eens een plaat helpen vasthouden tot de eerste nagels er in zitten...En vanavond is het ook nog lichting van de spaarkas en BBQ... Gelukkig hebben we het geld, dat probleem is dus opgelost.

Gisteren zijn wij, zoals iedere vrijdag bij tante geweest, bezoek en de was ophalen. In de loop van de week kreeg ik twee keer een telefoontje van andere bezoekers dat ze er echt goed uitzag, maar toen wij er gisteren kwamen was ze helemaal niet goed. Ze kon bijna niet meer gaan, en toen we naar de bar gingen, smaakt haar pintje niet, ze is echt niet goed!

Chantal zal ook nog eens langs gaan om te zien of het nog zo is.

Wat wel eigenaardig is...Toen we toe kwamen was het "winkelkarretje" er en tante had blijkbaar een pak van die zachte snoepjes "muisjes" gekocht. Ze zette zich op de rand van haar bed, en begon de snoepjes in ijltempo op te eten. Ik zag haar iedere keer twee, drie snoepjes in eens op eten, en ze knabbelde ze niet, gewoon in de mond en slikken... Wij hadden vroeger eens een kilo snoep mee gedaan, en die bleek weg de volgende vrijdag...Nu weten we hoe ze dat doet. Het is echt niet meer normaal.

Ik ga nu nog wat werken aan de berekening van de uitbetaling van de leden van de spaarkas, ik had alles al op punt gezet, maar de bank leverde meer briefjes van 50 en minder van 100 euro's, zodat ik dat nog eens moet veranderen.

Voila, ik ga nu sluiten, sorry voor de korte blogjes deze week, maar na de verhuisperikelen van Veerle zal het wellicht weer wat beter gaan....

Tot de volgende ?

Geen opmerkingen: