dinsdag, juni 12, 2007

shit shit shit - - - - enz...

Wij houden vol.
Ik zit wel met een reuzegroot probleem, ik heb de titel al eens in het duits, in 't frans, in 't nederlands en nu in 't engels gebruikt, maar mijn taalkennis inzake dat éééne woord is op !
Jammer genoeg is mijn kak niet op...
Vannacht weer bijna niet geslapen, ik was behept met andere kaktiviteiten...

Je moest eens zien hoe mijn leest is verbeterd, en dat zonder liposuctie ! Alleen puur natuur...
Ik vraag me wel af of liposuctie niet minder pijnlijk is???

Ik ga niet meer praten over uitwerpselen, ik denk dat u het ondertussen moe bent, ik in ieder geval wel...

Luc en Cecile zijn hier geweest, Luc had gebeld om te gaan vissen, en omdat pepee van Wannegem nog eens de maat wou controleren van mijn bak, omdat hij bezig is met het vervaardigen van een bak voor in mijn bak (als 't niet duidelijk, sorry, maar ik vermoed dat er met die faesces niet alleen vet verdwenen is, maar ook het vocht van tussen mijn grijze massa. Luc is dus naar hier gekomen om mijnen bak mee te nemen tot bij pepee... Een vluchtig bezoekje van een uurtje en iets. Ik denk dat er iets aan mijn stoelen is, sommige mensen blijven "plakken". Nu, in normale omstandigheden vind ik dat wel tof, en is dat één van de weinige keren dat ik ook eens een glas (lees glazen) mee drink...maar nu kan dat dus niet... Jammer...heb ik maar de helft van het plezier aan het bezoek.

Vanmiddag ga ik eens proberen rijst te vreten, ze zeggen dat dat opstopt. Hopelijk werkt dat !

Ik ga stoppen, het gaat me niet, ik ben versleten tot op den draad. Ik zweef precies, ik loop op wolkjes... Wellicht heb ik nog altijd koorts en is mijn bloeddruk nog altijd laag.

Tot morgen ? Hoop ik... Ik moet in ieder geval donderdag naar Kortrijk, naar de specialist voor mijn rug.

tot de volgende

Geen opmerkingen: