dinsdag, mei 22, 2007

beslommeringen

Vandaag moest ik met Veerle mee (!) om alles in orde te brengen voor het pachten van de woning en om haar pacht op te zeggen... Er zal één maand dubbele huur zijn, maar dat kan helaas niet anders. Nu ja, dat geeft dan ook de tijd om alles te verhuizen. En zo was ik vandaag niet in de mogelijkheid om op het normale tijdstip te bloggen...nu al voor de tweede opeenvolgende dag. Het heeft zelfs aan een draadje gehangen, of ik kon helemaal niet bloggen, wan Luc belde om te gaan vissen...Maar kort nadien begon het te regenen, zodat het vissen in het water is gevallen (vissen horen daar thuis).
Maar je begrijpt dat het van her naar hot lopen is... Dat her zal wel van hier komen, waar komt dat hot vandaan? Nazicht in het spreukenboek: Hot is rechts, haar is links... Naar mijn gevoel komt dat van de boeren, als die met de paarden werkten, was dat ook van hot hot hot, en van herre herre (Haar)....Voila, opgelost !
Het educatieve van deze blog is niet te schatten !

Rest alleen nog de vraag van waar (uit welke taal) deze woorden stammen??? Als er iemand is die dat kan oplossen????

Ik heb vannacht eindelijk weer eens een goede nacht gehad, en vanmorgen ben ik opgestaan als een nieuwe, mijn pijn is in één nacht terug naar zijn normale peil gezakt ! Joepie !

Morgen wordt het dus visdag, als het weer ok is...

Vanmorgen op de weegschaal...1 kgr bijgekomen...Ik weet bij ondervinding dat dit gelukkig niet blijvend is, maar gewoon het gekke verschijnsel dat het vreemde eten bij mij nog véél trager de darmen passeert dan anders...Morgen of overmorgen is dat weer weg, maar je ziet dat anders eten een enorme invloed heeft op je gestel.

Gisteren zag ik in een winkel een mooi jasje hangen, maar zoals zo dikwijls vond ik weer mijn maat niet...Neen, niet mijn dik zijn is het probleem, ik kan jasjes vinden voor mensen die heel wat dikker zijn, maar blijkbaar heeft de gemiddelde gezette burger wel buik, maar geen schouders... Het merendeel van de jasjes zitten veels te krap aan de schouders...Op het communiefeest van Ewoud, zat ik bij een van de schoonbroers van Bart, en die is ook zo breed, en hij heeft de zelfde moeilijkheden als ik heb, hij gaat meestal naar sportwinkels, daar hebben ze meestal wel gerief voor de breedgeschouderden???Ga ik toch eens nakijken, misschien is mijn moeilijkheid dan wel opgelost.

Vroeger was er in nederland een winkelketen die gespecialiseerd was in de grotere maten, zowel voor de héél lange, of de heel brede, de dikke of juist de heel korte mensen...Maar die keten is op een dag verdwenen, en ik vond nog nergens een opvolger. Nu ja, tot op heden vond ik wel nu en dan iets wat mij én bevalt én past, dus who cares ?

Ik ga stoppen, het middageten is er, tot de volgende ?

Geen opmerkingen: