zondag, maart 04, 2007

heel kort (bis)

Gisteren is Robert niet geweest voor mijn chauffage, het waaide teveel. Je moet inderdaad geen moeilijkheden zoeken, en ik rij ook niet graag in zo'n stormwind...Maar hadden we dat geweten, dan hadden we zaterdag al bij de dokter kunnen gaan met de foto's van Anny... Nu hadden we hem al gezegd dat dit niet kon, en moeten we maandag gaan... Misschien een paar dagen langer pijn voor Anny?
Robert komt vandaag. en deze namiddag ga ik dus met de buurvrouw naar tante in M.Middelares. Wat zullen we daar meemaken???
Wellicht zal ik er om alles geregeld te krijgen nog wel enkele keren over en weer mogen crossen. Nu ja, dat bij de rest. 't Ambetante is dat ik bijna geen weg kan van de pijn. Ik had tante niet mogen opheffen, dat weet ik, maar je kunt een oud mensje toch niet op de grond laten liggen??
't Zal wel weer overgaan ook zeker...
Van deze voormiddag zal ik gezellig eens kunnen bijpraten met mijn oudste zus. Hopelijk komt mijn jongste zus ook nog eens langs, het is al lang geleden dat ik die nog eens zag. Ik heb ze wel nu en aan op de pc of aan de telefoon, maar echt hetzelfde is dat toch niet hé??
Ik hoop dat ik deze namiddag ergens mijn auto niet te ver kan zetten van die kliniek, want gisteren op die kaas en wijnavond verging ik al van de pijn, gewoon van het kleine beetje aanschuiven om kaas te ontvangen. Ik ben geen tweede keer meer langs geweest...
Het was lekkere kaas, maar om 20 uur zijn we al weer vertrokken.
Vannacht heb ik redelijk goed geslapen. Maar ondanks mijn dagelijkse poeiertje ben ik al in 3 dagen niet naar " de grote" "koer" geweest. (Twee heerlijke ouderwetse termen die je nu bijna nooit meer hoort hé) Als ik vandaag nog niet kan, neem ik vanavond twee poedertjes...
Voila, ik ga er mee stoppen. Ik ga nog eens kijken op de blog van nichtje, of zij nog wat verbaal gepresteerd heeft ...
Tot de volgende ;;;weer met vermelding dat ik niet zeker durf zeggen wanneer...

Geen opmerkingen: