zondag, februari 11, 2007

volk

Vandaag zijn we met Veerle meegegaan naar de rommelmarkt in Flanders Expo. Er waren op dat ogenblik meerdere beurzen, o.a. ook van de boten... Voor de rommelmarkt was er gratis parking, dus gingen er veel van de boten naar de rommelmarkt, twee personen ingang was nog goedkoper dan een parkeerticket... Het was er dan ook druk, druk, druk...

Ik vond er wel een mooie wandelstok...weeral eens met een dolk in ! Binnenkort heb ik meer wapenstokken dan gewone wandelstokken. Ik heb eens aan een vriend die ook rijkswachter is, gevraagd of dat nu ook onder die nieuwe wetgeving valt...Volgens hem niet, een verzameling mag altijd, maar je mag er niet mee op straat wandelen... Dat weten we dan ook weer al !!

Ik heb wel heel veel pijn...in zo'n drukte is er nog minder kans om ook eens te leunen en/of te zitten. Hopelijk blijft alles goed gaan, en zet het zich niet vast. Als de pin overgaat, dan is alles wel te verdragen, maar als er geen einde aan komt, dan is het op den duur niet te houden.

Het weer is weer niet fameus, het heeft vannacht water gegoten, en nu is het droog, maar de lucht is "een vlagenzwangere hemel" zoals Rodenbach "placht" te zeggen. Het was daardoor ook later klaar en wellicht wordt het vroeger donker ook.

Mama zit de laatste dagen met enorm veel pijn in haar schouder. We zullen eens naar de specialist moeten gaan,misschien is er ie aan te doen, je moet geen pijn lijden als het niet nodig is.

Voila, tot de volgende blog ?

Geen opmerkingen: