maandag, januari 08, 2007

weeral

Ik ben deze voormiddag bij tanteke geweest, haar aanslag was gekomen, en dat moest direct betaald worden, anders is ze niet gerust. Er was weer geld verdwenen... Ik weet niet wat ik nog kan doen...Alshet zo blijft kijk ik om haar onder curatele te doen plaatsen. Ik kan daar toch niet gaan wonen, en tanteke is ook geen mens om binnen te pakken... Als ze ergens is, zelfs gewoon op bezoek, het mag zelfs met vreemde mensen zijn, dan moeit ze zich overal mee. 't Is geen gemakkelijk mens. Als ik haar probeer ut te vragen omtrent dat geld, dan weet ze van niets, maar ik ben heemaal net zeker dat ze ook werkelijk niets weet...Ze is zelf (met wie ????) naar de bank geweest om dat geld af te halen, maar dan is alles plots weg???

Ik ga er niet meer over zeveren, en zelf alles op mij nemen doe ik niet, tenzij ik werkelijk alles van a tot z kan doen, anders heb ik geen controle, en zonder werkelijk effectief toezicht neem ik ook geen verantwoordelijkheid...anders zou ik nog de dader zijn...Ik wil haar wel proberen te helpen, maar ik zal het kaarsje niet uitblazen .

'k Ga er over stoppen, 't is al genoeg dat ik er niet meer van slaap, ik kan het et verhelpen. Vandaag kreeg ik een nieuwjaarskaartje terug thuis, geweigerd, onbekend op dit adres...Annemie, waar woon je nu ? Blijkbaar kent de facteur je daar niet meer ... Het adres is nochtans correct. Rade wie het raden kan.

Vanmorgen in de regen naar Zingem gereden, en nu is het hemels mooi weer. Bovendien is het abnormaal warm. Ik zag langs de baan een mooie witte camelia bloeien. De mijne gelukkig nog niet, het is véél te vroeg. Maar ja, met dat weer is heel de natuur in de war.

Woensdag moet ik dus naar de pijnkliniek, maar wellicht zal dit weer gewoon zijn om te medicatie te hernieuwen, en eventueel aan te passen. Hij ook heeft het zoeken naar een echte oplossing blijkbaar opgegeven...Wat ik overal reeds hoorde zegt hij wel niet, maar ik word gewaar dat hij niet meer echt zoekt naar genezing, wel naar de juiste /beste pijnstiller. Niets nieuws onder de zon dus.

Ik ga maar stoppen, tot de volgende ?

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.