dinsdag, januari 09, 2007

Gekapt

...haalden we vroeger bij de beenhouwer, nu is dat gehakt, en de coiffeur is nu de kapper, dus, mijn haar is gekapt...Alhoewel het gelukkig niet waar is ! Stel je voor ! Dat ze ja haar KAPPEN ! Zelfs met en schaar gebeuen er al accidenten, moesten ze dat met een soortement hakmes ofte bijl beginnen korten...amaai mijn oren !

Gek he, dat nederlands ? Logica is er niet altijd bij ! Ook zijn er heel wat dingen die in de loop der tijden van betekenis verandert zijn... neem nu de historie van de loze vos...dat is nu de sluwe vos, en een die loos is, dat is nu helemaal geen slimmen of sluwen meer, maar het tegendeel. Ook de feestdag van onnozele kinderen...Onnozel betekende dan onschuldig... Nu is een onnozelaar maar ne lozen...om maar twee woorden die veranderd zijn in één zinnke te plaatsen.

Heeft het bij jullie ook zo nijg gewaaid ? Maar 't is wel warme wind hé, voor den tijd van 't jaar? De weersvoorspellingen volgens het systeem van pepé zal er maar raar uitzien geoof ik... Of wel gaan we naar een heel uitzonderlijk jaar !

Sorry, voor de onderbreking (ook al zie je die niet aan de tekst) maar ik heb eerst mijn middagmaal genoten en mijn middagpillen geslikt (zonder genot).

Moest mijn oudste zus nu mij zien zitten, ze zou content zijn ! Mijn haar kort, en vooral ! een stuk van mijn baard af, alhoewel he blijkbaar niet zo erg opvalt, want Anny, noch Veerle hebben er iets van gezegd...blijkbaar niet gezien ??? Die 8 cm vallen dus niet op...

Wat het wel doet, is jeuken! Een mens zou het bijna laten van naar de kapper te gaan, omwille van de jeuk nadien. Ik ben wel, zodra ik thuis kwam, naar buiten gegaan, en met mijn kop naar de grond duchtig door mijn haar, mijn baard en in mijn hals gewreven, om zoveel mogelijk van die kittelende haartjes er uit te drijven.... Maar desalniettemin...t jokt !

Maar ik zal toch proper zijn om naar de dokter te gaan...

tot de volgende ?

Geen opmerkingen: