woensdag, januari 24, 2007

een beetje later dan anders...

Maar het is buiten mijn wil. Neen, ik ben niet ziek, ik kreeg een telefoontje vanmorgen dat tante helemaal niet goed was, amper nog bewoog. Ik heb de buren die haar zo ontdekten gevraagd om de dokter direkt op te bellen, en hij is onmiddellijk gekomen en heeft haar een spuit gegeven. Toen ik daar aan kwam was het volgens de buren al veel beter, maar het was zeker alles behalve goed. Nadat de buren weg waren, moest tante plassen, en nadien was ze merkelijk beter. Ze had dorst, maar wilde niets anders dan een pintje...Ik heb het haar dan maar gegeven. Veel kwaad zal het wellicht niet meer kunnen.
De verpleegster is dan gekomen en heeft haar verzorgd.
Om iets na twaalf kwam de buur met lekker warm eten voor haar, maar ze heeft amper drie hapjes genomen.
De buur zou nog wat bij haar blijven tot de dokter geweest was, en zo nodig mij weer opbellen.
Tot heden heb ik nog niets gehoord...geen nieuws goed nieuws zullen we maar denken hé.

Ik denk dat ik nog wel vaak in Zingem zal zitten de komende tijd, dus maak u niet ongerust als ik er een niet door kom met een blog...ik zal bij tante zitten...

Ondertussen verga ik natuurlijk van't zeer.

Enfin, dat zal ook wel voorbij gaan zeker...

Vanmorgen was het echt koud, maar gelukkig kregen wij hier geen sneeuw, dat laten wij voor west Vlaanderen... In de radio hoorde ik dat het hier en daar erg glad was. Hopelijk zij er niet te veel ongevallen geweest. Hier is het god zij dank droog, dus niet glad. Ik zag wel dat er fameus gestrooid was. Goed voor de carosserie.

De tweeling is hier, het is om een of andere reden geen school vandaag. Nu ja, ze zijn braaf, we horen ze amper.

Allee, tot de volgende, hopelijk morgen ???

Geen opmerkingen: