dinsdag, januari 16, 2007

De grote contradictie....

Gek dat niemand er op gereageerd heeft dat in het systeem van Pepé van Wannegem een grote contradictie zit !
Nochtans ligt het daar open en bloot, en niemand valt er over...Iedereen denkt waarschijnlijk dat het toch niet klopt, dus waarom daar zitten over nadenken???
Het kan eigenlijk nooit of bijna nooit kloppen!
De fout zit hem al in de start van het systeem. De eerste dag van het jaar zou ons moeten het beeld geven van gans de maand januari. Stel dat het op 1 januari gans de dag regent, dan kan het volgens de voorspelling niet anders dan dat het heel de maand januari regent... Dus ook op 2 januari...dat wil dus zeggen dat het ook gans februari zal moeten regenen, en zo verder, gans het jaar !!! De enige kans op een min of meer juiste voorspelling zou zijn dat het op 1 januari net zo wisselvallig was als het ganse komende jaar, en dat je dus het weer van de twaalf uren dag (van 6 tot 18 uur ???) zou moeten omzetten naar ...het jaar...

Dus, er is maar een heel klein kansje dat Pepé min of meer in de goede richting zou zitten..Sorry als ik je ondertussen in de onkosten heb gejaagd voor het opkopen van parapluus en dergelijke.

Mijn uitstapje van gisteren zit nog in mijn wervelkolom op en neer te wandelen. Dat is op zich veel erger dan de pijn zelf, dat je steeds meer en steeds vlugger door de pijn geblokkeerd wordt in al wat je ook maar wilt doen. De laatste tijd kan ik zelfs niet meer in mijn zetel liggend naar de tv kijken...na een tijdje moet ik recht, en ga ik aan tafel zitten, goed voorovergeleund rustend op mijn armen en ...op mijn buik. Ik ben wellicht een unicum daardoor, ik heb eelt op dat plaatsje van mijn buik waarmee ik op de tafel of op mijn werktafel rust... Toen dat eens zei tegen de dokter in de pijnkliniek reageerde hij daar niet echt op, dus wellicht ben ik ook daarin niet zo uniek... en zijn er nog die op allerlei manieren zoeken om de pijn te verlichten, te ontlasten.

Je zult het wel gek vinden, maar dat ambeteert mij veel meer dan de pijn zelf!

Ik weet niet wat ik op den duur zal moeten doen, Anny begint ook steeds meer last te krijgen van rheuma of van slijtage, en ook bij haar worden bepaalde weren steeds moeilijker. Als ze hier in huis dweilt, dan zie ik dat ze dit al in een keer of drie doet, telkens met een rustpauze er tussen... De dag dat we hulp gaan moeten zoeken komt dreigen.

En toch voel ik mij niet ziek, ziek zijn is voor mij koors hebben, hoesten en al dat soort van dingen...Ik ben perfect gezond, alleen kan ik niets meer doen, of het moet kunnen gedaan worden al zittend en leunend.
Allee, genoeg gezaagd ! Dat komt omdat het vandag weer niet meer zo zonnig is, alles ligt nat onder een valgrijze grauwe lucht, en vannacht was er nog behoorlijk veel wind ook. Ik zal eens heel felle verlichting installeren hier aan mijn pc en op mijn werkplek, zodat ik de goede invloed onderga van Het Licht ...

Ik heb al wat gebladerd in mijn boek over pijn, geschreven door een korps professors inzake pijnbehandeling, ook het uz van Gent staat vermeld, dus wie weet, misschien heeft mijne dokter ook wel meegewerkt aan dit boek. Het is in ieder geval iets wat je niet zo maar leest, het is echt wetenschappelijk benaderd, en soms moet je een alinea een paar keer lezen om mee te zijn met de trein... Wie weet vind ik er tch nog tips in die mij kunnen bijkomende soelaas geven. Wat zeker niet van mijn dokter komt zijn de aanvullingen inzake homeopathie, accupunctuur en diergelijke...Want die gelooft daar niet of niet echt in...

Allee, 'k ga stoppen voor vandaag...tot de volgende ?

Geen opmerkingen: