zondag, december 10, 2006

spam

Zondag is zeker een rustdag ! Ik heb vandaag, zoals iedere zondag, een pak minder spam !
Sommige dagen zwier ik meer dan 3/4 van de mailtjes naar de "vuilbak", zonder ze zelfs open te doen.
Niettemin blijven die dingen komen.
Ik weet wel dat er spamfilters bestaan, maar die dingen werken nooit naar mijn zin, sommige dingen die ik wil zien zwieren ze weg omdat er ook een reclameboodschap in zit, maar een mail waar ze reclame maken voor vi&agra halen ze er nier uit... Ik heb daarom iets andrs geïnstalleerd, namelijk pop peeper...daar zie ik al mijn mailboxen op, kan ze daar zelfs op openen daar, zonder dat de mailbox echt open gaat, dus geen of minder risico op virussen, maar de meeste zwier ik er daar uit zonder te openen. Ik kan immers rustig afzender en boodschap zien, en is het onbekend, weg er mee !

Het is wel een vervelend fenomeen !

Deze morgen naar de rommelmarkt geweest (daar schrik je van hé) en ik heb er een paar mooie boeken gevonden (nu ben je nog erger geschrokken hé ?).
Het was een mooie rommelmarkt, maar het is duidelijk de stille periode...Bijna geen volk, en dan nog zeer weinig verkoop... 't Eindejaar met al haar onkosten zit daar wellicht voor iets tussen. Ik heb er in ieder geval ook al het geschenk voor Veerle gevonden... (Geertrui, je mag dit wel lezen, maar niet verbabbelen aan Veerle hé !)

Ik heb wel weer veel pijn gehad, maar het is toch weer gelukt om het uit te houden. Bovendien, het is gek, eens in mijn auto, betert het redelijk vlug tot een aanvaardbare pijn. Als ik met Veerle mee ga, dan is dat niet zo ! Haar zetels zijn anders van model, en je zit ook veel dieper in een personenauto dan in mijne camionette. Ik ga het haar niet vertellen, of ze durft ons niet meer te vragen om eens mee te gaan op een uitstapje naar een rommelmarkt. Dat klinkt gek, maar het is het niet: Als Veerle mee wil gaan, dan moet zij ons meevoeren, want omgekeerd kan niet...in mijn camionette kunnen er hoop en al twee mensen in...

Het weeris weer schitterend ! En dat meen ik letterlijk ! Als je nu met de wagen weggaat, dan is die laaghangende zon enorm verblindend! Gelukkig heb ik dus voor Anny en mijzelf een zonnebril op sterkte in dwagen liggen! Dat scheelt een stuk, en verhoogt de veiligheid enorm ! Maar toch, alsde zon zijdelings zit, en je rijdt lans een baan met bomen langs, dat is de felle laagzittende zon en de schaduw van de bomen precies of je in een kamer zit waar telkens het licht aan en uit gaat...of dat het bliksemt...Vervelend !
Ik ga er mee stoppen,
tot de volgende ?

1 opmerking:

Anoniem zei

toontje,
ik ben jaloers als ik zie dat je "s zondaags naar de rommelmarkt kan gaan.
hier is de zondavoormiddag de dag dat ik mag kousen opvouwen en helpen met de wqas. niet dat ik dat niet graag doe hoor maar het moet stil zijn want die gasten zijn nog maar juist in hun bed en ik blijf me ambetant voelen dat dat een stuk in den dag slaapt terwijler al zo weinig licht is.
en als die dan uit bed komebn liggenze voor tv.
ik hoop dat vw rap duidelijkheid brngt want de stemming is hier soms gespannen.

misschien moeten we eens afspreken om naar de markt te gaan.
meestal gaan we 's zondaags naar anderlecht...
het is mooi hoeveel nationaliteiten je er ziet...
en wees gerust er staat echt ook rommel
...
tussen haakjes: het is nog niet helemaal zeker (bloedproef en platen afwachten maar dat zal maar de bevestiging zijn van wat we al weten denk ik) maar ik behoor vanaf nu ook bij de groep reumalijders.
leuk is anders als je 's nachts van de zeer uit je bed moet maar aan wie vertel ik dat he,
so long
luc