zaterdag, december 16, 2006

slapen...

Vannacht weer geen oog dicht gedaan, veel opmerkingen van mijn teerbeminde als ik lag te lezen...Dan deed ik het licht uit tot ik haar weer hoorde snurken...
Vanmorgen was de pijn toch al wat minder dan gisteren.

Heb je vandaag al buiten gekeken? Niet doen, 't is de moeite niet...

Ik zal zien of ik vandaag nog wat kan doen in mijne atelier...maar dan wel héél voorzichtig...Gisteren op de boekenbeurs heb ik nochtans halverwege een stop en rustpauze ingelast, maar 't mocht dus niet baten.

Een tip! Op "De digitale revolutie" kun je dagelijks een software programma gratis downloaden ! Het betreft hier geen gratis software, maar zaken die je normaal dik moet betalen ! Eén nadeel, je hebt maar één dag om dit te doen ! 's Anderendaags is er weer een ander programma. Ik heb dit ingesteld als startpagina, zo zie ik zeker iedere dag het aangeboden programma, en als het mij interesseert download ik het !
Trouwens, je kunt je ook abonneren op "de digitale revolutie", dan krijg je regelmatig een zeer interessante nieuwbrief, waar ook heel dikwijls programmas te krijgen zijn ! (en tips en leuke sites en....en....) Doen dus !

Je weet, op internet kun je bijna voor alle programma's ook een free versie krijgen, meestal even goed als de dure koopprogramma's...maar met dit aanbod krijg je dus de kans op gratiese koopprogramma's bovenop !

Een eveneens heel interessante nieuwsbrief is "Netties.be", je kunt je abonneren op een dagelijks en/of wekelijkse nieuwsbrief. In wekelijkse vindt je alles wat je tijdens de week in de dagelijkse nieuwsbrief kreeg, maar dat is dan wel een héle boterham...
Ook daar krijg je naast nuttige info en tips, graties programma's aangeboden. Bovendien krijg je er ook wel eens vergelijkingen tussen concurrerende softwares.

Er zij er natuurlijk nog veel andere, mocht jij er een goede en nuttige kennen, laat het me eens horen, ik leer altijd bij, en misschien kan ik u dan eens een lijst van de goede publiceren. Ik heb er ook één in 't engels en een in 't frans, maar die zijn m.i. minder interessant en minder informatief dan de twee die ik je noemde. Bovendien stel je vast dat die mannen blijkbaar ook wel eens leentjebuur spelen, en dat je de programma's op meerdere nieuwsbrieven ziet staan in dezelfde periode...

De tweeling verjaart vandaag, en ze moeten na hun vader...Er was heel wat miserie, ze wilden niet, ze krijgen er zelfs geen proficiat, laat varen een cadeautje...en ze weten dat er hier wat staat... 't Is toch triest als ze daar alleen naar toe moeten om dat ze niet graag gaan, en dat sommige mensen het leuk vinden te pesten... Er is een gelukje aan, ze kunnen er spelen met de kinderen, die hen verwelkomen als een godsgeschenk: die kinderen hebben echt bijna niets, en de tweeling neemt iedere keer een speelgoedje mee...Ze brengen het ook terug mee, maar die kinderen zijn dan tenminste één dag eens aan 't spelen.
Zo namen de kinderen eens zoutdeeg mee, om popjes en beestjes uit te kneden en te bakken...ze hadden de beeldjes van die andere kinderen ook mee om te bakken, want daar doen ze dat niet...Soms heb je nog meer medelijden met die kinderen, dan met de onze...

Enfin, 'k ga sluiten, tot de volgende ?

1 opmerking:

Anoniem zei

http://home.planet.nl/~shanley/Downloads.htm is ook een site waar je heel veel gratis kan bekomen.
Wel opletten voor spam bij al die dinges hé
Groeten
Eddy