dinsdag, december 19, 2006

mist !

Vanmorgen was ik al heel vroeg op weg naar tanteke, haar pensioen kwam vandaag toe, en ik wou zeker zijn dat we het dit keer veilig op de bank kregen. Tot mij verbazing was de facteur al geweest (amper 8.30 uur !), maar het pensioen lag er nog...gelukkig !
We zijn met het grootste deel naar de bank geweest, enkel wat geld voor tanteke om voort te kunnen. De man van de bank zal haar regelmatig "bevoorraden" en eventueel mij contacteren als er iets abnormaals is.
Ondertussen hebben wij ook al contact genomen met de pensioendienst om in het vervolg haar pensioen rechtstreeks op de rekening te doen toekomen.

He was niet leuk om naar haar te rijden, het was bollemist ! Gelukkig was het hier het ergst, en verbeterde het gaandeweg. Toen ik daar alles geregeld had, begon de mist daar ook toe t nemen. Ik ben dan ook heel vlug weer naar huis gekomen, bovendien had ik, in mijn bezorgdheid, vanmorgen vergeten mijn pillen te nemen, zodat ook dat me rap naar huis dwong.

Het is hier nu nog steeds erwtensoep. je ziet hooguit 20 à 30 m ver.

Mijn snotvalling is precies wat aan 't beteren, maar nu begint het bij Anny ! Hopelijk kan zij het ook onder controle houden. Het is smerig weer om vallingen op te doen !

We gaan dit jaar kerstmis vieren bij Els ! Ze bood het zelf aan om het bij haar te doen. We hebben wel vooropgesteld dat wij alles betalen, maar we zijn heel gelukkig dat Anny zo ook wat meer op haar gemak is. Het was al een paar jaar dat wij het eten bestelden, maar Els zal zelf koken, ze kan het goed en doet het graag !

Enfin, dit jaar dus eens anders..
Hopelijk zijn we dan allemaal gezond en wel !

tot de volgende ?

Geen opmerkingen: