maandag, december 18, 2006

grote kuis (bis)

Ik heb zonet mijn prullenbakvan googlemail eens gekuist...Ik had er 589 mega in staan, zijnde enkele honderden mailtjes... Niet dat het echt nodig was, ik heb nog enorm veel plaats in de mailbox van google, maar nu en dan kuis ik eens, gewoon omdat anders het kuisen zo lang duurt. Je moet dan nog wete dat ik vele tientallen mailtjes heb zitten in speciale mappen om blijvend te bewaren...Dat zijn dan die mailtjes di mij enorm bevallen zijn, en waarvan ik denk: die kan ik nog wel eens bekijken...niet dat ik dat al ooit gedaan heb. Maar ik heb ooit die box ook eens opgekuist, en dan, dan net ! kreeg ik een vraagje van Suzanne of ik nog dat mailtje had van ... Dus nu doe ik niets meer weg van die voor mij hele mooie, in de hoop dat we zelfde smaak hebben... wat niet zo is, want ik kreeg al eens een opmerking va Mieke over "melige" mailtjes... Ze moest eens weten wat ik hier soms krijg en niet doormail, alhoewel die stilaan volledig weg blijven... Dat was echte "porno" of toch heel dicht erbij... Kijk ik kan heel goed tegen een "vuile" mop, en zal ze zelf met smaak doorvertellen, maar het moeten kluchten blijven, en niet gewoon vuil zijn (smerig is het woord dat ik probeer te vermijden)
Ook met al die blote madammen (omwille van het blote) ben ik niet gelukkig, als ik vlees wil zien ga ik naar de beenhouwerij, dat kun je dan nog kopen ook, en opeten.
Maar, het moet gezegd, het is nu al heel lang geleden dat ik nog zoiets kreeg...joepie !

Is het bij jullie ook zo mistig ? Ik zie hier geen lantaarnpaal ver, dus geen 50 meter...

Ik zit verdikke al een paar dagen met 't snot ! Ik neem een heel pakket van mijn voorbehoedende en curatieve homeopathie, en het wordt niet erger, maar veel beteren doet het ook nog niet ! Anny stak zo net een wierookstokje aan, en op slag had ik geen asem meer door mijn neus. Ik ruik dat anders wel graag, maar nu niet !

's Nachts is dat ook plezant, je schrikt dan wakker bij gebrek aan lucht (Ik kan echt niet slapen als ik door mijn mond moet ademen, dan wordt mijn keel droog, en dat doet aan als een soortement keelpijn. ) Gelukkig blijft er meestal wel één neusgat vrij. Gek genoeg verandert de vrije kant ook van kant, telkens als ik van links naar rechts (of omgekeerd) draai. En soms, heel soms komen beide neusgaten vrij als ik op mijn rug lig...maar zo raak ik niet is slaap. Ik moet altijd in foetushouding liggen om in te slapen. Op mijn zij, een arm onder mijn hoofd, knieën opgetrokken, zowat in een bolleke...nu ja, bol.

Ik hou nog altijd mijn morgenmaaltijd vol, maar mijn lijn blijft ook vol...Niet doen dus, het helpt geen zier.

Tot de volgende ?

Geen opmerkingen: