woensdag, augustus 02, 2006

waaiende wind...

Ik weet niet of het overal het geval was, maar gisteren waaide het hier nogal fel. Mijn gebuur was met zijn oompjeszeggers naar plopsaland, en in zijn tuin stond zo'n mooie witte zonnetent. Plots zagen wij één hoek van die tent wel een meter de lucht ingaan... Anny er naar toe, ze kreeg de bevestigingshaakjes niet genoeg in de grond, en ik raprap een hamer halen...
We hebben de procedure later nog eens mogen herhalen, met dat verschil dat Anny nu meteen de hamer meenam. Ik belde op gebuur zijn gsm, maar hij gebruikt dat ding zoals ik de mijne...zo weinig mogelijk. Dus ikke een boodschap ingesproken. Hij moet toch meer kijken dan ik, want hij moet het gehoord hebben, vanmorgen was de tent netjes weg...Tenzij hij zo ver gewaaid is....

Het regent niet meer sinds gisteren namiddag, maar het is helemaal geen mooi weer. Krdju, die boeren met al hun reclameren op dat weer, ze hebben nu hun gedacht, de hertefretters, en wij hebben slecht weer ! Enfin, misschien zijn er buiten de boeren nog enkelen die content zijn. Ik kreeg vandaag een mailtje van Christianne, een internetkennis die ook met rugpijnen sukkelt, en zij heeft last van de warmte, waar ik er deugd van heb??? Gek hé ??Allee, terwille van de mensen die minder pijn hebben bij frisser weer zal ik niet te veel zagen. (oef denk je nu...)

Gek hé, ik heb zo twee internetkennissen, die ik overigens noch van haar noch van pluimen ken, en waar ik mee in contact kwam via internet, en via het feit dat we alle drie ziek zijn.

Vandaag moest ik een rouwkaartje sturen naar een waalse collega die zijn moeder verloor. Ik heb de gewoonte altijd een woordje te schrijven op die kaartjes, ik wil het persoonlijk maken. Nu hoop ik dat die collega zich niet doodlacht met mijn fouten tegen de grammaire françoise, maar hij zal wel begrijpen wat ik bedoel. En lacht hij, wel dan zal hem dat wellicht ook helpen in dit droevige moment. Het is hem gejond.

Allee, ik ga stoppen, genoeg voor vandaag, see you to morrow...?

Geen opmerkingen: