donderdag, augustus 10, 2006

Goe geslapen...

'k Hem goe geslapen...Dat wil zeggen dat mijn pijn ook weer op normaal gekomen is...Buiten één stom ding, er is nog altijd een plaats in mijn linkerkuit die pijn doet bij bepaalde bewegingen...restant van de EMG naalden ? Erg is het niet, maar normaal is dat toch ook niet hé !

Ik heb nog altijd geen foto van mijn gsm gekregen, blijkbaar is er iets aan het geïnstalleerde programma, dus heb ik het nu verwijderd, en zal het proberen opnieuw te installeren. We zien wel, in geval van nood zoek ik het equivalent op internet.

Ik en gsm, dat zijn geen goede vriendjes... Ik herinner mij nog dat Anny en ik ons de ogen uitkeken in Rome, toen wij daar al die romeinen zagen gsm-en, zelfs al rondsnorrend op hun vespaatjes. We vonden het toen een gek gezicht om in een winkel of een museum plots iemand die duidelijk alleen was een gesprek te zien voeren, luidop, ten gehore van heel de wereld, met een klein bakje... Ik vind dat nog altijd gek ! Ik weet niet hoe u daarover denkt, maar in mijnen tijd werd iemand die stond luid op te praten met niemand, een tijdje geïnterneerd... En weet je, de laatste tijd hebben Anny en ik al herhaalde malen mensen gezien die luidop praten zonder gsm !!! Maar niemand kijkt nog op of om, want je hoort heel de dag mensen luidop broebelen, één meer of minder ... Laatst zagen we iemand die zelfs liep te zingen, gelukkig niet te luid (ze had geen goede stem ook, maar toch...gekke wezens die mensen... (parafrasering van Obelix de Galliër)

Weet je wat parafrasie is ? Een geestesstoornis die je voortdurend verkeerde woorden doet zeggen...heel wat anders dan parafrase hé?

Weet je, ik ben blij dat ik de gsm-invoering op het werk niet meer heb meegemaakt! In illo tempore, non suspecto, had je een zeker gevoel van vrijheid in je wagen, daar kon niemand je lastig vallen, daar was je vrij. (Mijn auto mijn vrijheid) Nu vinden ze je overal, waar je ook bent. Ik was vorig jaar samen met een nog-werkende-collega op een uitstapje mee, die sukkelaar werd daar 3 keer geambeteerd tijdens zijn verlof, in een plots minder gezellige bar...

Leuk is anders ! De overal-bereikbaar is ook nog geëvolueerd naar altijd-bereikbaar !

Gisteren was het maar een triestige, natte dag, vandaag is het iets beter, maar 't loopt ook niet over...Waar zitten die stommeriken die reclameerden over 't goe weer ??? Wedden dat ze nu al weer lopen te kankeren ?

Ik heb ooit straf gekregen om één letter k op het bord te schrijven, en pertang, ik had alleen een duidelijke fout van de leraar verbeterd..Hij had geschreven : " Wij leven in een zeeklimaat", waar het voor iedereen duidelijk is dat wij eigenlijk in een zeek-klimaat leven...Ik weet het taalpuristen onder jullie zullen zeggen dat het zeikklimaat moet zijn, maar logica en taal zijn niet altijd gelijklopend denk ik maar...

allee, tot morgen !

Geen opmerkingen: