zondag, augustus 27, 2006

feest

Gisterenavond zijn we naar het "pensionneringsfeest" van mijn collega Roger geweest. Een beetje tot mijn verbijstering was het niet een feestje, maar een feest met wel 100 man, min of meer... Ik was blij er heel wat collega's te zien die ik al heel lang niet meer zag...Maar ik miste Jef en Rik...die liggen mij om diverse redenen wel wat nader, Rik is nu in mijn plaats gekomen, en Jef was zowat altijd mijn beste vriend onder de collega's (en nog altijd- We zaten in aanpalende gewesten, karakterieel liggen we elkaar, en we verloren beiden veel te vroeg een zoon...)

Ik heb het er redelijk lang uit gehouden, tot zowat 11.30 uur... Dan begon de pijn te erg op te spelen, en wist ik dat ik naar huis moest, want ik moest ook nog een dik half uur rijden. Thuis direct de beddebak in, en na een kwartier zoeken naar een min of meer comfortabele houding eindelijk rust.

Het eten was er lekker, een goede barbecue, met als eerste gerecht een heerlijke vis-spies, daarna veel te veel vlees. Ik heb er nog wat van gegeten, maar Anny had met de vis al meer dan genoeg. (Ik eigenlijk ook, maar één keer zondigen zal wel geen kwaad kunnen zeker?) Weet je wie we daar allemaal misten? Onze vriend Honoré en zijn Laurette. Ik had gehoopt dat ze reeds zo ver hersteld zou zijn dat ze er beiden bij konden zijn, maar blijkbaar nog niet... Ik ga straks eens een mailtje doen om wat meer te horen over haar toestand. Zij is dus een van de slachtoffers van de hittegolf die we kenden in juli... Gek hé, ik had daar deugd van, en Laurette werd er ziek door...Je ziet maar hé.

Hopelijk herstelt ze volledig, en kunnen wij weer gezellig bijeen zitten in Spa, op de uitstap van de bende der gepensionneerden...Voor de eerste keer komt Roger en Anny daar dus ook. (of is dat een Annie ?). De groep "oudjes" neemt alsmaar uitbreiding...

Ik weet nog niet zeker of we vandaag gaan rommelmarkten, ik ben nog niet echt zo als het hoort, we zien wel hoe ik me voel vanmiddag...

Ik ga nu rustig wat uitrusten en hopen dat het toch nog lukt.
Allee, tot morgen?

Geen opmerkingen: