woensdag, juli 19, 2006

Slaapperikelen

Het is warm, iedereen weet dat, iedereen praat er over. Ook in huis is het warm. Zelfs in de slaapkamer is het 28 ° en dat is precies de moeilijkheid...Anny kan daar niet tegen, ze heeft dan last van warme handen en warme voeten.
Haar oplossing ? : sta op, ga met je handen en voeten onder de koudwaterkraan zitten, en kruip dan terug in bed. Herhaal iedere 10 minuten.
Leuk om daar naast te liggen.
Ze is ook enkele keren naar beneden gaan liggen op de sofa, daar was het frisser...Maar ze ligt er blijkbaar niet zo gemakkellijk, en na enkele minuten is ze terug, terug naar de kraan, terug in bed, uit bed...
Iedere keer als ik pas vertrokken was in een deugddoende slaap (der onschuldigen - maar dat geloof je weer niet zeker ?) was er een blazende vrouw naast mij, een in- of uitspringende dame, een wandelende, zittende, liggende (maar niet stil !), kortom een je wakkermakende echtgenote. Ja, dat is de dame die reclameert als ik heel stilletjes en rustig lig te lezen 's nachts !

Mensen zijn nooit kontent, het is nu eens goe weer, en 't is weer niet goed !

Echt waar, voor mijne rug is dat heerlijk weer ! Ik voel me beter dan ooit. Zelfs de achtergrond pijn is dan stiller. En al die anderen lopen te blazen en te zuchten...

Er is nog heel veel open ruimte aan de noordpool en aan de zuidpool, maak rustig een zomeruitstapje, en laat mij genieten van dit heerlijke weer, stop met uw zagen, bidden en bezweren ! Ga naar een koud land ! Maar nee hoor, weet je waar ze naar toe gaan? Naar Marocco, Tunesie, Turkije...Of tussen de hitteweerkaatsende rotsen van de Ardeche...En hier zitten ze te zagen ???? 't Zal wel aan mij liggen, maar ik snap het mensDOM niet...

Ik heb een soortement melkstoeltje gekocht op de rommelmarkt, en ga dat ook versieren met pyrografie, ik denk in de richting van een keltische knoop, dat is altijd mooi. 5als je niet weet wat dat is, geef dan celtic knots in google, en ga in afbeeldingen...Gezien ? Mooi hé !

Allee, ik ga nog wat profiteren van 't goe weer, want morgen zal ik van de begrafenis in een onweer naar huis moeten rijden, een onweer dat zal duren tot vrijdag middag...info van de militaire troepsoldaten van t leger die zich onledig houden met die conste der meteorologie in de vroede gemeente van Munte..

tot de volgende ?

Geen opmerkingen: