woensdag, juli 26, 2006

een kortje

Gisteren was het flauw vissen...Maar Luc pakte toch een karper van 4.5 kg en ik een van 1.5 kg. verder slechts enkele bliek(jes)...flauw dus, maar toch plezant! We kregen heel wat bezoek aan het water.
Bart en Els kwamen langs, en ik had een kleine hengel bij mij gestoken om Ewoud eens te laten vissen. Ik leerde hem om zeer ondiep te vissen tussen de bladeren van de plomp. Ik weet dat daar nogal eens kleine bliekjes en baarzen schuilen, en met wat geluk vang je daar wat. In minder dan geen tijd had Ewoud zijn bliek, en een halve minuut later nog eentje, die er echter (een beetje door de onhandigheid van de jonge leerlingvisser) terug afviel in het water.
Zijn succes deed Lieselotte echter natuurlijk ook lust krijgen, maar ik heb maar een klein hengeltje...dus om beurt, en ja hoor ze ving al vlug een mooie baars van zo'n 13 a 15 cm !
Ik denk dat ik nog bezoek zal krijgen van die twee !

Ik heb een foto gemaakt van Luc met zijne karper met mijne gsm, maar ik heb nog niet gevonden hoe ik die op mijne pc krijg...Ik ga ne keer moeten zoeken... Maar ja, dat gaat zo rap niet meer hé, want: "Opa, nu zijt gij al heel oud hé..."

Vanmorgen bij tanteke geweest, bonen plukken...Ze vroeg mij om twee bakken bier te rijden, en in de tijd dat ik weg was heeft ze 3 (drie) keer aan Anny gevraagd waar ik was ...Het wordt erg !

Enfin, ik ga het kort houden, ik heb nu al een pak mailtjes die ik kreeg van Geert doorgestuurd, en ik bewaar er nog minstens evenveel voor morgen.

Allee, ik ga eens kijken naar Veerle en the kids, ze zijn mijn auto aan 't simoniseren (hoe schrijf je dat ?) De dikke vandaele schrijft het zoals ikke, dus de dikke is ook ne slimme mens...

tot morgen ?

Geen opmerkingen: