zaterdag, juli 08, 2006

Blond, groene ogen, 1.74 m en woon in Kazan Russia

Heb je ook al dergelijke mailtjes gekregen?
Gewoon in een mailtje, maar vooral in het nieuwe messenger...Ik denk er sterk over het van mijne pc te zwieren, alle dagen blondjes is wat te veel van het goede.
Ik heb toch een paar vraagjes...
1) Waar halen die teven mijn adres (Sorry, ik heb geen beter woord voor iemand die zichzelf
verkoopt...)
2) Hoe laag moet je zakken vooraleer je jezelf te koop aanbied aan een totaal onbekende en ongeziene persoon ?
3) En blijkbaar hebben ze succes, want het blijft duren: Wie zijn die kluivers die daar dan op ingaan ?
4) In hoever zijn de televisieprogramma's à la Blind Date daar schuld of gevolg van ?

Rome heeft zichzelf uitgehold door zedenverwildering en verlies aan normbesef, hoeveel hebben wij hier in Joerop nog te goed ? Kijk, je denkt misschien, hij is weer aan 't zagen, maar misschien heb je nu nog kleine kinderen, of misschien kleinkinderen... Hoe zou je het vinden als zij zo'n annoncekens plaatsten? of er op ingaan ??

Moet je dan normaal vinden wat we niet willen voor onze kinderen of kleinkinderen ??? Of denk je dat die op een andere planeet leven, netjes door jou afgeschermd ?
En denk maar niet dat jij de "big brother is watching you" kunt spelen, trouwens big brother is door diezelfde zenders ontaard in een "spelletje" (veelal ook van bedenkelijk allooi, en sterk neigend naar voyeurisme), of is een machinerie van de burgemeesters en politieagentjes die het liefst op iedere hoek van de straat een camera zouden willen zetten om u nadien te kunnen chanteren ??? Zullen er mensen herkozen worden omdat ze gezien hebben wat je deed op die dag op dat uur ???

Sorry, maar men is bezig om aan de politie en de politiekers dezelfde macht te geven die de pastoor vroeger kreeg dank zij de biechtstoel (Hij mag wel niets zeggen, maar hij weet...). Brood en spelen en macht door het kennen van de verborgen zonden??? Nero zou dromen van een dergelijke machtsgreep...

Ik ben bang.

Nog nooit is de democratie zo op de helling gezet als nu. Groepsvorming voor en tegen de islam...en /of andere zaken. Als je ziet hoe vreemde mensen op jou peeceetje terecht komen en daar dingen in planten om je koejonneren, en je ziet dan dat een regering die voelt dat ze stemmen aan het verliezen is, de stemming vlug, vlug wil overschakelen naar stemmen via kompjoeters ??? Geprogrammeerd ??? Zeker ???

Ik heb nu een nieuwe pas, en je moet -tot je eigen beveiliging- nu ook een pincode kennen die past bij je identiteitskaart... Gaan ze dan alle oudjes die hun pincode niet of niet meer kennen uitrangeren ? Hitler zou een dergelijke oplossing grandioos hebben gevonden.

Ik ben bang. Bang voor morgen

Geen opmerkingen: