zaterdag, juni 10, 2006

Twee toffe soorten van reacties

Ik kreeg een heleboel mensen die reageerden op de oude stadsgezichten en dorpsgezichten, en die daar een enorme pak info bij gaven. Ook heel wat verwondering bij jonge mensen die zich niet bewust waren van al het moois dat nu onherroepelijk verdwenen is.
De tweede soort van reacties was over het technisch aspect van houtbranden. Niemand leek ooit iets dergelijks gezien te hebben, en ze keken met veel verwondering naar het branden. Meestal bij diezelfde groep waren er ook de reacties op het gebied van kunst. ok uit die hoek kwamen vragen over kostprijs en kostprijsberekening (vooral omdat ze zagen hoe tergend langzaam zo'n werk tot stand komt). Een vraag kreeg ik over de kaders rond de werken.

Al bij al een héél leuke avond, en niets dan positieve reacties. En wat misschien nog wel meer zegt, heel weinig mensen die zo maar eens keken en weer verder stapten. Zeker 90% toonde interesse.

Ik denk dat het publiek stellen van mogelijkheid tot kopen, ook wel reacties in die zin zou uitgelokt hebben, maar de meeste andere standen waren toon-standen (uitgezonderd de stand van wereldwinkel, die wel verkoopprijzen afficheerde, maar uit een beperkt productaanbod (voornamelijk rond chocoladen en de productie ervan))

Ik vond het zeer leuk, en zeker zeer bemoedigend om voort te doen op de ingeslagen weg.

Ik heb ook geen erge pijn gehad, en ben vanmorgen goed opgestaan.

Bij de dokter gisteren heb ik een afspraak kunnen krijgen om een test te doen op het ogenblik dat ik echt geblokkeerd ben. Hopelijk geeft die test dan bepaalde antwoorden die leiden tot een betere behandeling. Het zou dan eventueel kunnen leiden tot een kleine ingreep die quasi pijnvrij-heid voor een langere periode zou geven...Hoop doet leven !(Want ik voel mij niet happy met een leven op basis van verdoving...)

Al bij al: gisteren was een goeie dag ! en ik hoop voor u hetzelfde schreef de loteling (Hendrik Conscience)

Tot de volgende ?

Geen opmerkingen: