woensdag, juni 28, 2006

Geduld...

We hebben, Veerle en ik, de auto bekeken, en goedgekeurd. Zelfs de banden zijn nog als nieuw, de chargebuis (uitlaat pour les flamins) is nog volledig roestvrij, en er hangt zelfs geen opgedroogde modder in de wielkasten...Zoals gezegd, dat madammeke haalde de wagen niet uit als het regende...
Nu moeten we echter afwachten, want alles wordt geregeld via een advocaat, in verband met erfenisrechten... Geen idee hoe lang het duurt, dus we kijken verder uit, mocht het té lang duren, dat we geen kansen laten liggen. Maar allee, alles ziet er héél goed uit. De prijs was de vastgelegde prijs door de notaris, dus wellicht komt de wagen ook heel spoedig vrij. (Mocht er nog betwisting geweest zijn, dan zou de wagen wellicht niet aan de garagist ter beschikking gesteld zijn hé)

Vandaag gaan we dus vissen, de zon is er, en ik heb dus weer mijn korte broek aan, ook al is het nog niet zó warm... Hopelijk bijt de vis en kan ik mijn kwade droom vanvannacht vergeten...Onze Koen is vannacht komen zeggen dat Patrick (van Caroline) dood is...Hopelijk zijn dromen bedrog, maar de sukkelaar is héél ziek. Wellicht speelde dat door mijn geest en gaf dat aanleiding tot die droom...Maar ik ben de rest van de nacht blijven tobben, en dan komt al het verdriet over Koen ook weer boven...Ik ben er nu nog niet goed van, ik zit met een krop in de keel, tot en met.

Daarom, laat het weer goed zijn, de vis bijten, zodat ik die zwarte gedachten kwijt raak!

Allee, ik ben er weer vandoor, ik kan toch niet meer schrijven dan met heel donkere zwarte inkt
Tot morgen

Geen opmerkingen: