dinsdag, mei 02, 2006

ohoh ik heb ...Wormen

Nu nog niet, straks, als ik naar tanteke ga, dan passeer ik de winkel met visgerei, en haal ik wormen...Dus: fishing-time, is 't niet voor vandaag, dan voor morgen.

Mijn blog zal dus eerder kort zijn, want ik moet nog naar tanteke, om wormen, en last but not least ik moet nog mijn geheim karper lokspijs maken...succes verzekerd, of toch ongeveer, want de laatste keren was het Luc die ving, en ik mocht mij beperken tot supporteren. (Maar dat is ook leuk, en karpervissers zullen weten dat het niet evident is dat wij 99 keer op honderd karper vangen !)

Ik ga eens informeren of ze in de viswinkel ook meelwormen hebben, in de ardennen zag ik dat ze daarmee visten. Misschien ook eens proberen, je kunt nooit weten, hé...Volgens diene waal ving hij daar practisch alle soorten vis mee, zelfs groete baarzen en snoek...proberen dus !

Het weer ziet er goed uit, en volgens Munte blijft het droog, komt er wel wat bewolking, maar geen regen. Morgen zou het in de voormiddag zonnig zijn, maar in de namiddag even bewolkt.

Vannacht weer slecht geslapen, weer veel pijn, in de lendenen en in de nek...maar ik ga lekker toch vissen, hier heb ik ook pijn, dus...

't Is vijf na negen, ik ga maar aanzetten, zodat ik tijdig thuisben om nog mijn preparaat te maken... Tot morgen !

Geen opmerkingen: