dinsdag, mei 30, 2006

in mei...

bevriest ieder vogelei...
Heb je het weerbericht al bekeken? 't is en 't blijft belabberd.
Misschien zou ik beter schrijven belebberd, dat klinkt natter.
't Is bovendien nog koud ook, al bijna twee weken staan mijn papavers in knop, gereed om open te barsten, en er zijn er hoop en al al 4 (vier !) die open zijn, en ze staan niet open, ze hangen, verzopen !
Normaal moet de tuin nu vol staan met felle kleurspotten, felrood, heloranje, blitsroze, wit...en er licht niets op.Ne mens zou er depri bij worden.
Ik zie nog altijd licht door mijn lindeboom, waar dat normaal een grote groene bladermassa moet zijn.
Voor het ogenblik schijnt er een waterzonnetje, zoiets dat alleen dient om de plassen te doen blinken, en te tonen hoe nat het is.
En 't gekke is, al dat water maakt dat ik niet aan 't water kan gaan zitten, 't is geen weer om te gaan vissen, nu dat ik weer wat beter ben zou dat pertang deugd doen...(Denk ik, hoop ik ...)

Ja, dat is het positief nieuws, gisteravond heb ik mijn dubbele dosis medicatie gelaten, vanmorgen ook, en het gaat, 't zit weer binnen de aanvaardbare normen.

Ik ben gisteren bij de apotheker geweest, en hij had weer niet alles in huis (dat is normaal, van die middelen heeft hij nooit teveel in huis), en normaal mag ik er dan 's avonds om gaan rond 18.00 uur...Maar hij zei me, weet je, ik wil ze wel brengen ook, ik moet daar toch in de omtrek zijn... Kwart na zeven was hij daar, en daar dat niet voor het eerst was, vroeg ik hem of hij hier soms familie had in de omgeving? Nee hoor, hij brengt de medicatie van enkele oudere klanten die slecht te been zijn, aan huis. Tof hé ? Maar hij noemde enkele namen, en van die ene weet ik pertinent dat ze twee zoons en een dochter hier in de wijk wonen heeft... Ik weet niet of het dan zo nodig is dat de apotheker aan huis levert ??? Enfin, 't zijn mijn zaken niet, maar ik vind het toch maar eigenaardig ...

Gisteren heb ik een nieuwe pot vernis gehaald om mijn pyrografiewerk af te werken, en ik heb ook enkele latten meegebracht, ik ga eens proberen een ander, veel mooier kader te maken. Als dat lukt, en uitvalt zoals ik het voor ogen heb, dan zal mijn werk veel aan waarde winnen. Net zoals bij een schilderij verhoogt de kader de waarde van mijn pyrografisch werk. Er zal wel heel wat werk aan zijn, maar tijd is een van de dingen waar ik luxueus veel van heb...

Ik heb enkele dagen geleden een reactie gehad op mijn blog, langs de mogelijkheid die er geboden wordt op de blog zelf (comment)...Alleen ben ik niet zeker van wie die reactie is, ik heb een vermoeden, maar als je die mogelijkheid benut, wil je dan ook je naam en mailadres er bij zetten, dan kan ik antwoorden... Dank u !

Graag tot morgen !

1 opmerking:

Anoniem zei

ha, ik wist da nie, maar nu dus wel!!
een mens leert altijd bij hé?
Annemie had gezegd dat ze gebeld had en dat ze het "kort" gehouden had, want dat ze weet dat ze anders een reke achter haar gat krijgt. Endan schrijf je in je blog dat zij telefOOns slaat met je!! Amaai, je zou eens moeten weten hoelang ze met mij belt!!
Allez, salut. Naam bekend zeker?