zaterdag, mei 06, 2006

gekrusseveerd

'k Ben gegekrusseveerd (jargon voor gecreveerd)...
'k Ben gisteren dus weest vissen, maar ik ben wat vroeger gestopt om toch nog mee te kunnen met Els naar de boekenbeurs te Kortrijk...en da was wa veul hé...
Vannacht bijna geen oog dicht gedaan, ondanks het snurkduet van mijn teerbeminde en van mijn gebuur(Hij lag wel aan de andere kant van de muur hé). Ik moet zeggen, ofwel snurkte mijn gebuur vannacht iets minder hard, ofwel Anny iets luider...ze haalde in ieder geval de boventoon.
Ik heb vanmorgen een uitgebriede controle gedaan, maar de bedpoten staan er nog...ze vertonen weliswaar diepe zaagkerven, maar zijn nog voldoende stevig.

Nu ja, dat gesnurk is alleen vervelend als je er op ligt te luisteren, als je zelf in dromenland bent, hoor je er (meestal) niets van. Uitzondering: als de snurker plots een zo luide grol afgeeft dat ze er zelf wakker van wordt en vertwijfeld om zich heen armzwaaien gaat beoefenen. Maar dat is (gelukkig) een werkloze lijkbidder (uit-zonder-lijk).

Ik ga vandaag pogen wat rustiger te zijn, en mijn rug wat rust te gunnen...

rustig wat computeren en wat tv kijken en misschien in de namiddag, als het weer nog goed is, eens naar de rommelmarkt te Deinze.(Maar alleen als het gaat)

Vandaag is het de plechtige communie van Bo (van Mieke) en volgende week van Ine (van Kristel)...Twee nichtjes die alle twee op kosten gejaagd worden...Innige deelneming beste mama's en papa's, en een dikke proficiat aan Bo en Ine.

Wat worden we oud, volgend jaar zijn we ook het kind van de rekening...binnen een paar maand ben ik 60 zomers oud...en nadert mijn oudste zus (die met de nek-was-fobie) stilaan de 70...nog een paar jaar en 't is zover...Eigenlijk kun je je dat niet goed voorstellen, je voelt je niet oud, maar blijkbaar zijn de jaren er toch. Het doet raar aan als je plots op die cijfers begint te letten, in je eigen familie...Je ouders, je tantes en nonkels, die heb je altijd als oud gezien...maar je bloedeigen zus ? en dus ook jezelf ??? Allee, we zijn over de helft of daaromtrent...(wie weet vinden ze juist voor ons HET middel om nog veel ouder te worden dan Calment...Maar misschien worden we dan zoals die madam uit het oostblok, die is 113 en doodsbang dat ze ...niet dood zal gaan...'t Is ook wat hé ?

In ieder geval, ik ga nu stoppen met zeveren, ik ga wat rusten...misschien kan ik dan nog net de rommelmarkt aan ???

Geen opmerkingen: