vrijdag, mei 26, 2006

beter

Hallo, ik ben er weer, echt, meen ik, ik kan weer staan en zelfs al enkele meters stappen zonder snijdende pijn! Joepie!

Wat niet beter is, is het weer...Ik durf niet meer door het raam kijken, 't is niet te doen. We zitten precies in een tropische moesson, maar dan zonder tropen, 't is zelfs koud ! En weet je, de voorspellingen zien er zo schitterend uit hé, tot 6 juni geven ze regen, afgewisseld met stortbuien!

In mijnen hof staan er nu al weken papavers op het punt open te gaan...Hopelijk zijn ze niet rot voor ze werkelijk open willen gaan.

De kippen zijn van slag, de planten proberen terug de grond in te kruipen, 't is bijna zomer, maar op zijn belgisch. Straks staan er weer mensen op de dijk te Oostende in de wetenschap dat achter het watergordijn een nog veel groter waterplas ligt, een waterplas die naar het heet zout is, maar wellicht, met al die regen wordt dat moeilijker vast te stellen.... We moeten nochtans niet schrikken van dat slechte weer, we leerden het al in onze schooltijd, Belgie geniet (geniet??)van een zeekklimaat...De leraar schreef het vroeger wel fout, met één k, de dwaas!

Ne mens zou er echt depri van worden, waar is de zon ????waar ???is ??? de ??? zon?!?!?!?

en weet je, we zeggen en schrijven vandaag 26 mei, bijna juni, en mijn lindeboom is nog altijd niet helemaal dicht gegroeid. Ik zie er nog steeds de lucht (of 't water?) door! Vorig jaar zaten er dezen tijd al jonge bosduiven van tak op tak te wippen, maar je kon dat alleen raden, aan 't bewegen van de takken...Nu zouden ze zich zelfs nog niet eens kunnen verbergen...

Aany maakt zich ongerust, de haag, blijft maar groeien, en met dat weer kan ze de snoei niet aanvatten. 't Is erg hé, dat zij dat moet doen, en dat het al veel te zwaar werk nog zal zwaarder zijn door dat kloteweer !

Dat vind ik het ergste aan mijn ziekte, het feit dat een ander moet opdraaien voor mijn werk.
Daar mag ik niet op denken, of ik voel mij rot!

'k Ga stoppen,of ik begin weer te zagen, tot morgen?

Geen opmerkingen: