zondag, april 02, 2006

Mooi fietsweer, niewaar ?

De koppenberg en den taaienberg zullen er schitterend bij liggen, de renners zullen weer sneuvelen lijk de vliegen. Al wie niet wint zal duizend excuses hebben, zonder dat hij moet zoeken... en de dien de wint zal het alleen te danken hebben aan "zijne superieure form en stuurmansklasse" hé

Gezien op de telesivie ? Ze hebben precies mijnen blog gelezen hé, ze zullen speciale acties doen voor de mannen die met de wagen van hot naar her rijden om 33 keer de koereurs te zien...Afwachten...In "mijn" straat mogen ze zestig rijden...Ik zal morgen wel verslag doen van de werkelijke snelheden op dat stille straatje van ons...

Weet je wat er ook leuk is aan dat heuvelende land van ons ? Nu de velden nog braak liggen, spoelt bij felle regen heel wat modder de velden af, de baan op. Ik denk dan ook dat Van Meirhaeghe de ronde zal winnen vandaag, dat is een crosser, een moutainbiker en hij weet welke pillen ze wel vinden...dat scheelt soms ook hé ?

In ieder geval, ik laat zeker mijnen hond niet buiten, Vandenbroucke rijdt mee, en die geeft van die rare dingen aan zijnen hond, maar niet aan de mijnen hé, ik hou hem binnen;

Allee, van honden gesproken, onze Bobbie heeft het speen ! Ik heb dat nog nooit gezien bij een hond, maar Bobbie zit er mee...Knobbels en soms bloed. Ik heb nu zalf meegebracht, hopelijk helpt dat.

Toen ik gisteren bij de apotheker stond aan te schuiven, - er was zes man voor mij- , ging het gesprek over de wielerterroristen, en over het feit dat het nog meer moest regenen...Je ziet het hé, de mensen hier in deze mooie streek zijn die mannen kotsbeu !

Plots zag ik daar reclame voor een of ander zalfke tegen cellulitis, een mooi vrouwelijk onderdeel, waar ze gewoonlijk op zit, was er lelijk toegetakeld op te bewonderen. Ze hadden er knopen op gezet, en de mooie billekes ingedrukt tot het op een gecapitoneerde deur geleek... Ik bekeek het met veel aandacht, en zei tegen de man voor mij, terwijl ik het aanwees "da moet ook zeer doen hé" ...In een apotheek wordt meestal niet veel gelachen, maar nu wel ! Zelfs de snotterende en hoestende medeburgers stonden te grinniken. Zo moest het altijd zijn, maar het is tegenwoordig moeilijk hé, bij de apotheker, bij de dokter in de wachtzaal...het is precies of de mensen zullen moeten betalen per woord dat ze spreken hé !

En toch lukt het meestal, maar 999 keer op honderd moet ik zelf beginnen. Denk er eens aan als je ook staat of zit te wachten, je voelt je echt beter als je kunt praten met elkaar ! Doen !!!

Allee, ik ga wat naar de koers kijken of luisteren op sportwereld.be...

Tot de volgende ?

Geen opmerkingen: