vrijdag, april 14, 2006

Hahaha

Leuk, plots al die kaartjes voor de verjaardag van Anny ! Bedankt allemaal !
Anny zegt wel "Moet je dat nu daar schrijven !", maar ze komt alle kaartjes en wensen bekijken. Leuk !

Op dit moment wordt ik omgeven door een machtige geur van stront. Voor, vlak voor mijn deur staat een enorme kamion, een enorme container, en twee enorme tractoren, met enorme "aalstukken". Die tractoren hebben achteraan "injectoren", waarmee ze de stront in de grond injecteren. Volgens de Boerenbond en de Drietand, garandeert dat een reukloze verwerking van "den beer"... Volgens mij hebben die boerensyndicalisten allemaal last van chronische rhinitis, of hebben ze volkomen afgestompte reukorganen...Het stinkt hier !

Wie zou er in godsnaam die enorme hoeveelheden stront bij elkaar schijten?

Hoeveel ton mest mogen er per vierkante meter gestort worden volgen het mestdecreet ? In ieder geval véél méér dan vroeger, vroeger reden ze één keer over het veld, nu rijden ze hier dagen na een stront te injecteren.

En ik wil nog niet eens klagen, toen ik tijdelijk in Dendermonde werkte, zag ik eens, langs de weg naar het werk, op een veldje, kleiner dan een voetbalplein, 4 (lees vier) dagen aan een stuk camions en camions en camions stront gieten. Dat veld dreef gewoon...Ik ben niet lang genoeg in Dendermonde tewerkgesteld geweest geworden om de resultaten daarvan te zien, maar oftewel groeiden daar naderhand preistengels van wel 7 meter hoog op, ofwel groeide er niks meer, was alles verbrandtdtdtdtttt...

't Stinkt hier verschrikkelijk! Om het met de woorden van een brusselse Belle-dame te zeggen: "Ca sens la nature ici ! " ... Merci, madame, maar die "nature" moogt ge in brussel houen zulle !

Ik ga stoppen, ik ga wat wierook branden, dat stinkt véél aangenamer !

Ciao !

Geen opmerkingen: