donderdag, april 27, 2006

bijna

Kijk, ik ben er weer, na een mooi verlof in de ardennen, in hoofdzakelijk schitterend weer(Alleen gisterenmorgen wat lichte regen na een dweil-natte nacht)...en dan neem ik een titel "bijna" ?

Bijna, omdat dat precies is, wat de sterkste indruk van dit verlof uitmaakt...Een bijna ramp, een zo erg schrikken dat het alles overheerst, en zeggen dat we op minder dan 5km van huis waren.

We waren in Erpe Mere van de autostrade gereden, door Zottegem, we waren juist buiten Boekel, toen twee jonge gasten, op de fiets, op het fietspad ons tegemoet kwamen. Zij reden de berg op aan de verkeerde rijrichting, dus aan onze rechterhand. De jongeman aan onze kant, trok spelend aan de rugzak-boekentas van zijn vriend, raakte met zijn stuur het stuur van de andere fiets, ze sloegen beiden om, vlak voor ons, het hoofd van die ene jongen was hoogstens 10 cm van ons wiel... Wij waren er allemaal niet goed van !

Anders was alles goed, ik heb veel gebabbeld (en ge-orval-d), goed en lekker gegeten (Er is weeral een nieuwe kok, de vorige zou echt slecht geweest zijn...)

Anny heeft mooie, maar weer veel te drukke uitstapjes gemaakt met de bus, terwijl ik rustig in en rond het hotel bleef. Kortom we hebben er deugd van gehad...ik hoop voor u hetzelfde !!

Alleen, zondag het feest, dan de lange rit in de wagen en ginder wat druk...ik heb voituurlijk weer veel pijn. Een kermis is een geseling waard, zei ons moeder dan...'t gaat wel weer over.

Ik ben wat laat om te schrijven, maar ik heb eerst mijn mailtjes gelezen...273 stuks...gelukkig zaten er veel tussen die ik na een vluchtig lezen, veilig kon wegzwieren.

Tot morgen ? (Je ziet Annemie, ik ben er nog en alles is okee met ons beiden...alleen heb je de laatste blog voor mijn verlof blijkbaar niet helemaal door gelezen, anders wist je dat ik er eens op uit was...)

Geen opmerkingen: