woensdag, maart 15, 2006

T V , OWEE !

Geniet je ook zo van onze vlaamse zenders ? Prachtig, heerlijk !
Vooral de originele viering van 50 jaar vlaamse televisie ! Origineel ! Wie zou dat brillante idee gekregen hebben om alle ooit uitgezonden reeksen nu 50 keer te her-her- heruitzenden ? Prachtig.
En heb je gezien hoe origineel onze kabelverstrekker nu uit de hoek komt ? Met de DIGIBOX kun je alle "gemiste" uitzendingen nog eens op later tijdstip bekijken... Ja, zo ben je natuurlijk zeker geen enkele her-her-her-her- heruitzending ooit nog eens te missen hé. Prachtig !
En bezit jij ook een vrouwtje-lief dat dolgraag de soaps volgt ? Familie? of Thuis ?...en is ze ook zo boos als je zegt wat er morgen zal gebeuren ? Want die dingen zijn zoooo voorspelbaar ...
Ik weet niet zeker of het bij Thuis ook zo is, want tegen die tijd ben ik (gelukkig) allang in dromenland, maar bij familie hebben ze DE uitvinding van de eeuw gedaan... Ze zenden iedere uitzending uit in twee gedeelten, één voor en één na de reclameblokken. Nu is het eerste deel eigenlijk een heruitzending van het tweede gedeelte van de dag voordien. Is dat niet prachtig ? Als je weer eens vervelend bezoek had, en een avond je favoriete soap moest missen, dan is er nog niets gemist, 's anderendaag zie je het wéér !!!
Ook die reclame is zo heerlijk om te zien ! Zo weet je zeker dat je nooit Belgacom moet nemen, want ze zullen je woning nooit vinden, ze zijn nu al weken op zoek naar Schoten, en nog niet gevonden...en daar moeten ze dan nog het juiste adres zoeken...die aanstaande klanten zullen nog hééllang aanstaand blijven. Ook bij de concurrentie moet je niet terecht, die tonen je zeer mooie formules voor, en in de laatste seconden tonen ze dan in felgele vettige letters op een gele achtergrond de voorwaarden, gedurende enkele milliseconden op een totaal onleesbare manier... Gevaarlijk ! Wie de voorwaarden niet durft open te melden, moet veel te verbergen hebben !
De waspoeders... verrukkuluk ! Weken aan een stuk zie je een judobeoefenende huismoeder zeveren over haar T-shirt, terwijl je op de achtergrond anderen bezig ziet te judowen. Goed kijken, achteraan de rij staat een mollige dame, iets uit de rij om goed te kijken hoe je reclame maakt...en ja hoor, nu is die zogezegd aan haar eerste judolessen bezig ???
Koffie ? Een lieve (nou ja, smaken verschillen) dame werpt haar kat over de haag, in de hoop dat haar buur de kat terugbrengt om dan samen koffie te drinken. Duidelijk dat Gaia of Peta hier tegen opgekomen is, nu wordt de kat meteen opgevangen door de wachtende buur... Misschien is het te simpel om uitnodigend "Koffie" te roepen ?
Morgen of een andere dag praat ik wel verder over de geneugten die de TV ons in onze leefkamers brengt... want de genoegens zijn legio...

Geeuw !!!

tot morgaaawpp ?

Geen opmerkingen: