dinsdag, februari 28, 2006

Weer een maand voorbij...

Ik weet wel, het is de kortste maand, maar toch, 't gaat altijd maar rapper en rapper.
Toen ik een kind was, dan was een uur nog een uur...nu nog amper een minuutje?

Heb je ook gelezen dat amerika de inval in Iran aan 't voorbereiden is ? Wellicht in de week van 20 maart is het zover... Doemdenkers voorspellen dat in die week ook de beurs crasht...erger nog dan de groet beurscrash in de jaren 30 van de vorige eeuw.

Een leraar buist een leerling voor Frans, omdat hij een woordenboek Ned.-Frans-Ned. bezit. De leerling protesteert: "Meneer, dat woordenboek is om het leren te vergemakkelijken, niet om tijdens de proeven te frauderen!". Waarop de leraar zegt: "Je hebt een woordenboek ? Je hebt dus de kans geschapen om te frauderen ? Dat is al wat ik moet weten!"

Niet mogelijk ? Kijk maar eens, Iran heeft een fabriek voor kernonderzoek, en dus kan men daar een a-bom maken, en dat is al schuld genoeg...
Herinner je de massavernietigingswapens, chemische wapens, biologisce wapens van Irak maar, die zijn ook nooit gevonden.

Lees nog eens wat ik gisteren beschreef... Kun je nog altijd slapen ?

Herinner je nog dat Amerika volop wapens leverde aan Iran om Irak te bestrijden ? Wapens leverde aan Afghanistan om het oostblok te bevechten ? Oorlog is niets meer dan een industrie, waar bij men zelf de afzetgebieden schept.

Morgen begint officiëel de ophokplicht...Mijn kippen zitten al enkele dagen binnen, en de kippen van Bart zitten hier "op logement". De enige troost is dat ik er wellicht wat meer eieren aan overhoudt.
Luc deed zijn kippen al dood bij de vorige ophok-crisis, en waarschijnlijk zijn er nu nog véél méér kippen en co gesneuveld. Het zou mij spijten moest ik mijn mooie zijdehoenderen moeten doden, ze zijn zo mooi en zo lief. Deze kippensoort is wellicht het enige ras dat niet eens weet wat agressie is.

Pikorde is er wel, maar bijlange niet zo fel als bij andere kippen, er wordt nooit echt gevochten.

Misschien moest ik volop beginnen kweken, om aan alle regeringen op deze aardkloot een paartje te zenden, ter inspiratie...

Toockk tock tot morgen

Geen opmerkingen: